fbpx
Søk
Close this search box.

Toulouse Business School
Barcelona & Toulouse

Drømmer du om diplom fra en topp Internasjonal merkevare skole, som etterspørres av næringslivsledere? TBS m/ campus i Toulouse – Barcelona- Paris – London – Cassablanca
3 Internasjonale Akkrediteringer- The Triple Crown

Bachelor in management

3- årig Internasjonal Bachelor

100% Engelsk, men også mulighet for å velge spansk linje. Ved Graduation får du både spansk og fransk vitnemål

Master in management

100% Engelsk

Et heltid 4-semester program, som gir deg  tekniske og analytiske ferdigheter til å gjøre effektive ledelsesmessige beslutninger

Master in Science

Velg mellom programmene:

MSc in Finance

MSc Marketing Managemnet

MSc Fashion & Luxery Marketing

Sommer Program

Vår sommerskole er et 100%  engelsk program, og varer i 3 uker. Det foregår på vår campus i Barcelona.
Vi tilbyr også et  utvidet 6-ukers felles sommerskole på tvers av våre 2 campus i Toulouse og Barcelona.

Toulouse Business School
Barcelona

Toulouse Business School er for tiden en av få Busienss School  (kun 1% på verdensbasis) som innehar alle de tre internasjonale akkrediteringer: EQUIS, AMBA og AACSB.

TBS har over 100 års historie, et nettverk av mer en 35.000 alumni, 4.500 studenter som studerer i sine klasser hvert år, tre campus Toulouse (Frankrike), Barcelona (Spania) og Casablanca (Marokko) – og et treningssenter i Paris.

I tillegg bygger vi opp campus` i Paris og London. Paris med flere masterprogram.

Som et resultat av denne internasjonale tilstedeværelsen, har TBS`s studenter muligheten til å studere i tre land og på ulike språk.
I tillegg er det muligheter for utveksling til ett av de 170 universitet TBS har utveklsingavtaler med.

I Barcelona tilbys  Bachelor in Management, som gjør det mulig for studenter å få en offisiell fransk bachelorgradsertifisert av
«Ministère de l’Enseignement Supérieur et de la Recherche».

Studenter v/ Barcelona Campus har en svært internasjonal studentgruppe: 24% er spanske, 24% er franske, og 52% er internasjonale studenter fra over 25 land.

Undervisningen er personlig.  Klasser undervises på engelsk og eller spansk.

Opptakskrav

Se opptakskrav for de ulike nivå og program i Ikonboksene nedenfor. Studier i Utlandet hjelper deg gratis i hele søknads- og opptaksprosessen, og sender deg all den info du måtte ønske.

Opptak Bachelor in Management Barcelona & Toulouse

Opptak Master in Management Barcelona & Toulouse

Opptak Master in Science program Barcelona & Toulouse

Opptak Sommerprogram i Barcelona & Toulouse

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Bachelor in Management koster 8.400 euro pr år
Master in Management koster 13.100 euro pr år
Master in Science programmene: 16.500 for hele masterprogrammet
Sommerprogram i Barcelona: 1500 euro for 3 uker

Utdanningsstøtten /Basisstøtten
Kr 101.00 -årlig blir gitt som lån, hvorav 40% av støtten omgjøres til stipend forutsatt at alle eksamener er bestått. Beløpet betales ut 2 ganger i året.

Når du har avsluttet utdanningen i utlandet, må du selv sende inn kopi av vitnemål eller endelig eksamensutskrift, slik at Lånekassen kan gjøre om lån til stipend. Omgjøringen skjer når skatteetaten sender likningen din til oss ( Lånekassen) i november, året etter at du fikk støtte. Derfor må du vente en stund før du vet hvor mye som blir gjort om til stipend.

Skolepengestøtten

Lånekassen gir skolepengestøtte til hel eller delvis dekning av skolepenger utenfor Norden med inntil kr 120.433 pr år. På Bachelor nivå fordeles beløpet på 50% lån og 50% stipend opptil kr 61590. Skolepenger utover dette blir gitt som lån. PÅ Masternivå blir 30% gitt som lån og 70% som stipend opptil kr 61.590. Skolepenger utover dette blir gitt som lån.

Du må dokumentere betalte skolepenger for siste skoleår, dersom du ikke tidligere har sendt inn C-skjema med disse opplysningene. Du bør helst gjøre det etter hvert studieår.

Du får også tilskudd til hjemreisepenger, se også linken til Lånekassen for utdanning i utlandet

Alle studenter anbefales å melde seg inn i ANSA. De har blant annet en god forsikringsordning for utenlandsstudenter. Denne forsikringen er skreddersydd for studenter i utlandet og inkluderer for eksempel brann, vannskader, hjemreise v/ulykke og sykdom mm.  I tillegg må du ha Europeisk Helseforsikring. Det har du automatisk som norsk statsborger, men du må kontakte Helfo for å få Helfokortet. Dette gjelder i utlandet sammen med ID eller pass.

I Spania må̊ alle studenter registrere seg i «Register of forregner» og også̊ søke om og få et N.I.E nr. Dette er noe som gjøres etter at du har kommet ned, og skolen er behjelpelig med dette. Vi har også et kontaktkontor, Homologation student service / informadrid@hostudents.com, som kan bistå med alt mulig av praktiske ting i Spania, som finne leilighet, hjelpe deg med å opprette Spansk bankkonto, NIE nummer, godkjenne det norske vitnemålet for studie i Spanian mm. Ellers er også skolen behjelpelig med dette.

Aktuelt

Meny

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt.