fbpx
Søk
Close this search box.

Fysioterapi i Madrid

Sykepleie i Valencia

Ta utdanningen din for å bli fysioterapeut eller sykepleier i utlandet.

Du kan studere fysioterapi i Madrid eller på Kypros

Sykepleier i Valencia 

fysioterapi på CEu san pablo

Om utdanningen

Som fysioterapi student på San Pablo i Madrid får du mye praksiserfaring i tillegg til den teoretiske kunnskapen du må ha med deg. Studiet inneholder mer enn 2.300 timer praksis på klinikker og på sykehus i tillegg til «hands – on training» i små grupper på skolen. Du vil bli lært opp av kvalifiserte fysioterapeuter som jobber som fysioterapeuter i tillegg til å være professorer.

CEU tilbyr også gratis spesialisert opplæring, som dekker områder som manuell terapi, idrettsfysioterapi og pilates. Med 22 fysioterapikontorer og egen universitetspoliklinikk får du muligheten til å håndtere virkelige tilfeller under veiledning. 

Praktisk informasjon

Opptakskrav

 • Online søknad
 • Pass 
 • Vitnemål 
 • Engelsktest 
 • Intervju med professor 

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

fysioterapi på universidad europea

Fysioterapi ved Universidad Europea (UE) er en bachelor grad som går over fire år. Graden er godkjent i Norge. Studiet på UE er på engelsk de første to årene, men du må lære deg spansk tilsvarende B2 for å kunne ha praksis med pasienter. Fra og med 3. året er studiet på spansk. 

Graden er designet for å sørge for at du som student har egenskapene og kunnskapene du trenger for å jobbe som fysioterapi i ulike settinger avhengig av hva du interesserer deg mest for.  Du har tilgang på topp fasiliteter, blant annet simulert sykehus, struktur og funksjonslabb, fysio labber og mer.

UE har fått anerkjennelsen «best private centre and the 2nd best in Spain for studying the Bachelor’s Degree in Physiotherapy» i følge 2022 ranking i den spanske storavisen El Mundo. 

Dette er et stort internasjonalt universitet, med 2 campus i Madrid, til sammen ca. 15-16.000 studenter, hvor andel av internasjonale studenter er ca 30%.

Campus har alt du trenger for å drive idrett på siden av studier – egen idrettshall, friidrettsbane, volleyball, svømmehall, tennisbaner og mer. 

Praktisk informasjon

Opptakskrav

 • Pass 
 • Vitnemål 
 • Engelsktest 
 • skriftlig intervju 

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

fysioterapi på european university cyprus

Bachelor i fysioterapi ved EUC er det første fysioterapi programmet på Kypros og har full akkreditering i både Kypros (DIPAE) og Hellas (DOATAP). Programmet gir deg som student nødvendig klinisk opplæring og praksis ved sykehus, fysioterapisentre og idrettslag.

Som student får du opplæring i moderne laboratorier med topp kvalitet utstyr og utvikler ferdigheter som gjør deg klar til å starte karrieren umiddelbart etter fullført grad.

Etter endt utdanning kan du søke jobb ved sykehus, private klinikker, sykehjem, idrettssentre, videregående og høyere utdanning, forskningslaboratorier eller etablere egen praksis. Nyutdannede har også muligheten til å fortsette med videreutdanning i programmer som for eksempel idrettsfysioterapi (MSc).

Praktisk informasjon

Opptakskrav

 • Pass 
 • Vitnemål 
 • Engelsktest 
 • Motivasjonsbrev 
 • CV 

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

sykepleie på ceu cardenal herrera

Herrera er det første private universitet, som ble etablert i provinsen Valencia for mer enn 50 år siden.  De har en innovativ utviklingsstrategi har gjort CEU Herrera til det mest internasjonale universitetet i regionen. Mer enn en fjerdedel av studentene ved universitetet er internasjonale, og universitetet har et klart fokus på å forberede studentene på dagens globaliserte verden. De har studenter fra mer enn 70 land.

Om utdanningen 

«Spanish pathway to nursing», er et tospråklig program, der hele det første året er på engelsk. Det betyr at de har tatt bort de spanske fagene første året, og derfor er antall studiepoeng redusert fra 60 til 42 i det første året. Dette for at studentene skal få nok tid til å lære seg spansk, slik at det fra og med andre året er 100% på spansk. De 18 studiepoengene studentene vil «mangle» fra første året, vil bli spredt ut over de 3 neste, slik at alle kommer i mål med totalt 240 studiepoeng ved endt utdanning. 

Praktisk informasjon

Opptakskrav

 • Pass 
 • Vitnemål 
 • Online søknad 
 • Engelsktest 
 • Intervju med professor 

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Du ser priser på skolepengene for hvert universitet/program over. Bokostnader varierer i takt med kvalitet, plassering osv. av leiligheten, men det er ofte billigere enn å bo i Norge. 

Helsedirektoratet godkjenner aldri studieprogrammer på forhånd. Les mer på helsedirektoratets sider, her.

Alle skolene vi samarbeide rmed er støttet av lånekassen. Det vil si at du får hele skolepengebeløpet støttet. Hvert år, vil litt under 40.000 av det totale skolepengebeløpet fra Lånekassen konvertert til stipend. Den resterende delen drar du med deg videre som lån

I tillegg får du Basisstøtte til å bo og leve for. Den er på litt under 130.000 pr år. Når du har fullført din grad, vil Lånekassen kovertere 40%- prosent- av dette beløpet til stipend og resten blir stående som lån. Dette er likt som i Norge. 

Alle studenter anbefales å melde seg inn i ANSA. De har blant annet en god forsikringsordning for utenlandsstudenter. Denne forsikringen er skreddersydd for studenter i utlandet og inkluderer for eksempel brann, vannskader, hjemreise v/ulykke og sykdom mm.  I tillegg må du ha Europeisk Helseforsikring. Det har du automatisk som norsk statsborger, men du må kontakte Helfo for å få Helfokortet. Dette gjelder i utlandet sammen med ID eller pass.

I Spania må̊ alle studenter registrere seg i «Register of forregner» og også̊ søke om og få et N.I.E nr. Dette er noe som gjøres etter at du har kommet ned, og skolen er behjelpelig med dette. Vi har også et kontaktkontor, Homologation student service / informadrid@hostudents.com, som kan bistå med alt mulig av praktiske ting i Spania, som finne leilighet, hjelpe deg med å opprette Spansk bankkonto, NIE nummer, godkjenne det norske vitnemålet for studie i Spanian mm. Ellers er også skolen behjelpelig med dette.

Vi formidler bomuligheter, ta kontakt for mer info.  Du finner bolig i Madrid fra 400- 450  euro og oppover, det samme gjelder Valencia. Det er mange muligheter, jeg sender deg mer detaljert info og linker til byråer som formidler bolig til studenter.

Meny

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt.