fbpx

Masterprogram i Idrett v/Real Madrid Graduade School

Du drømmer ikke!
Fotballklubben Real Madrid har i samarbeide med Universidad Europea de Madrid sammen skapt Real Madrid Graduade School.

Masterprogram v/Real Madrid Graduade School

Real Madrid Graduade School med 3 Master programmer i Idrett, på engelsk.
Toppinntektsgeneratoren med verdens mest anerkjente merkevare innen idrett. Velg mellom de 3 programmene; Sports Marketing /Sports Management /Sports Training and Nutrition.

Master’s degree in Sports Marketing
Sportsektoren vokser over hele verden og er blitt en enorm global industri. På Real Madrid Graduate School, ved Universidad Europea, kan du ta mastergrad i sportsmarkedsføring.

Forbindelsen mellom idrettsverdenen og verdenen av markedsføring og salg, er tosidig. På den ene siden ser vi i dag et økt antall bedrifter hvis forretninger er relatert til idrett, og som har behov for en dypere forståelse av riktige markeds- og salgstrategier for å oppnå suksess i et konkurransepreget miljø. På den andre siden er sport en utmerket kommunikasjonsplattform for bedrifter i enhver økonomisk sektor, takket være sportens ekstraordinære rekkevidde i media samt verdiene den overfører. Sporten kan gi stor merverdi til ethvert selskap eller merke tilknyttet den.

I tillegg til de mer tradisjonelle verktøyene for markedsføring, har vi i dag dessuten flere nye kanaler – som blant annet sosiale nettverk – som definerer markedsføringen av sport, og hvor sportsrettigheter, samfunnsansvar og stadig mer varierte former for sponsing er aktuelle.

Utdanningen inkluderer praktisk trening i cambusbaserte laboratorier og virtuelle simuleringsrom, etterfulgt av klinisk praksis ved én av universitetets helseklinikker. Her vil du behandle pasienter under veiledning av professorer – alle av dem anerkjente fagfolk. Universitetenes internasjonale tilnærming, dets konstante tilstrømming av studenter fra andre land, vil styrke kompetansen din og sikre at du blir en allsidig tannlege som er godt forberedt for det globale markedet.

Innovativ og internasjonalt
Mastergraden i Sports Marketing, tilbydd av Real Madrid Graduate School ved Universidad Europea, er et innovativt og internasjonalt program. Det er utviklet for å gi internasjonale og spanske studenter et globalt og internasjonalt perspektiv på kompetansen de trenger for å arbeide profesjonelt i krysningen mellom markedsføring og sport.

Programmet avsluttes med et profesjonelt internship i markeds- og kommunikasjonsavdelinger i sportsrelaterte selskaper og institusjoner, lag, byråer og store selskaper som inkluderer sport i sine markedsføring- og kommunikasjonstrategier.

For de best presterende studentene på dette programmet, tilbys også mulighet for praksisplass (internship) i markedsavdelingen til Real Madrid C.F.

Sammendrag
Utdanningsinstitutt: Universidad Europea
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Åpent for søknad jan-okt
Type utdanning: Master, 1 år
Varighet: 9 måneder (Oktober-Juni)
Oppstart: Oktober – Madrid
Kostnad 18.600 euro. Dekkes av Lånekassen

Studier i utlandet hjelper deg kostnadsfritt med hele søknads- og opptaksprosessen, samt det å hjelpe deg med å finne bosted og annet du måtte trenge hjelp til i et nytt og frmmed land

MBA in Sports Management i Madrid.

Dette masterprogrammet er spesielt utviklet for profesjonelle som ønsker å kombinere karriere med studier. Du kan velge hvor stor prosentandel av studiet du vil gjennomføre på nett, hvor mye tid du ønsker å dedikere til studiene hver uke, hvor lang tid du vil bruke på å fullføre graden, samt når du vil starte studiet.

I de siste årene har sport blitt en disiplin som har utvidet seg utenfor sine tidligere definerte grenser. Behovet for spesialiserte fagfolk innen ulike områder knyttet til sportens og idrettsorganisasjonenes verden, har dermed økt. Denne mastergraden undervises 100% på engelsk og gir spesifikk trening i sportsledelse.

Dette lærer du:
Graden består i hovedsak av ti moduler knyttet til bedriftsledelse, etterfulgt av en tverrfaglig modul om lederferdigheter. Programmet inkluderer også et segment som gir spesialisering i sport – og som vektlegger markedsføring, ledelse og drift av idrettsanlegg.
Programmet og fakultetets internasjonale fokus, vil gi deg et bredt perspektiv på alle eksisterende modeller innen idrettsledelse, ikke bare i Spania, men også utenfor Spanias grenser. Denne pedagogiske tilnærmingen gir flere og bedre faglige muligheter.
Mastergraden gir også en unik nærhet til fotballklubben Real Madrid, praktisk erfaring med reelle caser, samt et bredt nettverk av kontakter i idrettsindustrien.

Sammendrag
Utdanningsinstitutt: Universidad Europea
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Åpent for søknad jan-okt
Type utdanning: Master, 1 år
Varighet: 9 måneder (Oktober-Juni  )
Oppstart: Mai og Oktober i  Madrid
Skolepenger : 26.000 euro
Nesten hele dekkes av Lånekassen.

Studier i utlandet hjelper deg kostnadsfritt med hele søknads- og opptaksprosessen, samt det å hjelpe deg med å finne bosted og annet du måtte trenge hjelp til i et nytt og frmmed land.

Master Degree in Sports training and Nutrition

Mastergraden i idrettsutdanning og ernæring retter seg mot studenter med fullført i utdanning innen idrettsvitenskap, ernæring, kroppsøving, undervisning, medisin, fysioterapi eller sykepleie. Studiet er også åpent for andre universitetsstudenter som kan vise til erfaring i faget og dermed passere utvelgelsesprosessen.
Klassene er teoretisk-praktiske, basert på faginnhold og forskning  fra de beste eksperter i landet i på disse områder.

Mastergraden i idrettsutdanning og ernæring er utviklet for å gi studentene spesialisert kunnskap om de nyeste treningsmetodene, de nyeste trender innen idrettsnæring og naturlige ergogene hjelpemidler for å forbedre idrettsutøvelsen.
Programmet er basert på en ypperlig praktisk arbeidsmetode. For å oppnå optimal assimilering av kunnskap kombinerer vi samarbeid, oppmøte på seminarer og individuelt arbeid på campusens fasiliteter.
Fasiliteter på campus, som er utstyrt med banebrytende teknologi, inkludert fysiologiske laboratorier med utstyr for å gjennomføre funksjonelle vurderingstester og treningstester,  og et treningslaboratorium utstyrt for  måling av styrke.

Sammendrag
Utdanningsinstitutt: Universidad Europea
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Åpent for søknad hele året
Type utdanning: Master, 1 år
Varighet: 12 måneder (Oktober-september)
Oppstart: Mai og Oktober i  Madrid
Skolepenger: 15.500 euro.
Dekkes av Lånekassen

Studier i utlandet hjelper deg kostnadsfritt med hele søknads- og opptaksprosessen, samt det å hjelpe deg med å finne bosted og annet du måtte trenge hjelp til i et nytt og fremmed land.

Søknadskriterier til Idretts- Masterprogram V/Real Madrid Graduade School

Start video

Meny