fbpx
Søk
Close this search box.

Masterprogram i Idrett v/Real Madrid Graduade School

Du drømmer ikke!
Fotballklubben Real Madrid har et samarbeid med Universidad Europea de Madrid og sammen har de skapt Real Madrid Graduate School.

Sports marketing

Informasjon om studiet 

Masters degree in sports marketing er et 10 måneder langt program som er rangert som et av verdens 20 beste MBA innen sports management (ranking i 2021).

Sportssektoren vokser over hele verden og er blitt en enorm global industri. Vi ser både et økt antall bedrifter hvis forretninger er relatert til idrett, og som har behov for en dypere forståelse av riktige markeds- og salgsstrategier for å oppnå suksess i et konkurransepreget miljø. Og at sport har blitt en utmerket kommunikasjonsplattform for bedrifter i enhver økonomisk sektor, takket være sportens ekstraordinære rekkevidde i media samt verdiene den overfører. Sporten kan gi stor merverdi til ethvert selskap eller merke tilknyttet den.

I tillegg til de mer tradisjonelle verktøyene for markedsføring, har vi i dag dessuten flere nye kanaler – som blant annet sosiale nettverk – som definerer markedsføringen av sport, og hvor sportsrettigheter, samfunnsansvar og stadig mer varierte former for sponsing er aktuelle.

Alt dette vil du lære om på masterprogrammet ved Real Madrid Graduate School!

Praktisk informasjon

Opptakskrav

 • Pass  
 • Bachelorgrad 
 • Online søknad 
 • Engelsktest 
 • Skriftlig intervju 

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

Sports management

Informasjon om studiet 

I de siste årene har sport blitt en disiplin som har utvidet seg utenfor sine tidligere definerte grenser. Behovet for spesialiserte fagfolk innen ulike områder knyttet til sportens og idrettsorganisasjonenes verden, har dermed økt. Denne mastergraden undervises 100% på engelsk og gir spesifikk trening i sportsledelse.

Dette masterprogrammet er spesielt utviklet for profesjonelle som ønsker å kombinere karriere med studier. Du kan velge hvor stor prosentandel av studiet du vil gjennomføre på nett, hvor mye tid du ønsker å dedikere til studiene hver uke, hvor lang tid du vil bruke på å fullføre graden, samt når du vil starte studiet.

Graden består i hovedsak av ti moduler knyttet til bedriftsledelse, etterfulgt av en tverrfaglig modul om lederferdigheter. Programmet inkluderer også et segment som gir spesialisering i sport – og som vektlegger markedsføring, ledelse og drift av idrettsanlegg.
Programmet og fakultetets internasjonale fokus, vil gi deg et bredt perspektiv på alle eksisterende modeller innen idrettsledelse, ikke bare i Spania, men også utenfor Spanias grenser. Denne pedagogiske tilnærmingen gir flere og bedre faglige muligheter.
Mastergraden gir også en unik nærhet til fotballklubben Real Madrid, praktisk erfaring med reelle caser, samt et bredt nettverk av kontakter i idrettsindustrien

Praktisk informasjon

Opptakskrav

 • Pass  
 • Bachelorgrad 
 • Online søknad 
 • Engelsktest 
 • Skriftlig intervju 

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

Sports training and nutrition

Informasjon om Studiet 

Mastergraden i idrettsutdanning og ernæring retter seg mot studenter med fullført i utdanning innen idrettsvitenskap, ernæring, kroppsøving, undervisning, medisin, fysioterapi eller sykepleie. Studiet er også åpent for andre universitetsstudenter som kan vise til erfaring i faget og dermed passere utvelgelsesprosessen.
Klassene er teoretisk-praktiske, basert på faginnhold og forskning  fra de beste eksperter i landet i på disse områder.

Mastergraden i idrettsutdanning og ernæring er utviklet for å gi studentene spesialisert kunnskap om de nyeste treningsmetodene, de nyeste trender innen idrettsnæring og naturlige ergogene hjelpemidler for å forbedre idrettsutøvelsen.
Programmet er basert på en ypperlig praktisk arbeidsmetode. For å oppnå optimal assimilering av kunnskap kombinerer vi samarbeid, oppmøte på seminarer og individuelt arbeid på campusens fasiliteter.
Fasiliteter på campus, som er utstyrt med banebrytende teknologi, inkludert fysiologiske laboratorier med utstyr for å gjennomføre funksjonelle vurderingstester og treningstester,  og et treningslaboratorium utstyrt for  måling av styrke.

Praktisk informasjon

Opptakskrav

 • Pass  
 • Bachelorgrad 
 • Online søknad 
 • Engelsktest 
 • Skriftlig intervju 

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Det er ulike priser for hvert universitet, du kan lese spesifikk pris under hvert universitet lenger opp på siden. 

Utdanningsstøtten /Basisstøtten
Kr 120.000 -årlig ( 2019/2020) blir gitt som lån, hvorav 40% av støtten omgjøres til stipend forutsatt at alle eksamener er bestått. Beløpet betales ut 2 ganger i året.

Når du har avsluttet utdanningen i utlandet, må du selv sende inn kopi av vitnemål eller endelig eksamensutskrift, slik at Lånekassen kan gjøre om lån til stipend. Omgjøringen skjer når skatteetaten sender likningen din til oss ( Lånekassen) i november, året etter at du fikk støtte. Derfor må du vente en stund før du vet hvor mye som blir gjort om til stipend.

Skolepengestøtten

Lånekassen gir skolepengestøtte til hel eller delvis dekning av skolepenger utenfor Norden med inntil kr 131.386. I tillegg kan du få inntil kr 101 800 kr mer i lån for kostbare studier,  pr år.
På Bachelor nivå fordeles beløpet på 50% lån og 50% stipend inntil kr kr 67.181. Skolepenger utover dette blir gitt som lån.

På Masternivå, vil støtte til skolepenger inntil 67 191 kroner består av 70 prosent stipend (47 034 kroner) og 30 prosent lån (20 157 kroner). Beløp over 67 191 kroner blir bare gitt som lån. Stipendandelen av skolepengestøtten er altså maksimalt 47 034 kroner.

Du må dokumentere betalte skolepenger for siste skoleår, dersom du ikke tidligere har sendt inn C-skjema med disse opplysningene. Du bør helst gjøre det etter hvert studieår.

Du får også tilskudd til hjemreisepenger, se også linken til Lånekassen for utdanning i utlan

Alle studenter anbefales å melde seg inn i ANSA. De har blant annet en god forsikringsordning for utenlandsstudenter. Denne forsikringen er skreddersydd for studenter i utlandet og inkluderer for eksempel brann, vannskader, hjemreise v/ulykke og sykdom mm.  I tillegg må du ha Europeisk Helseforsikring. Det har du automatisk som norsk statsborger, men du må kontakte Helfo for å få Helfokortet. Dette gjelder i utlandet sammen med ID eller pass.

I Spania må̊ alle studenter registrere seg i «Register of forregner» og også̊ søke om og få et N.I.E nr. Dette er noe som gjøres etter at du har kommet ned, og skolen er behjelpelig med dette. Vi har også et kontaktkontor, Homologation student service / informadrid@hostudents.com, som kan bistå med alt mulig av praktiske ting i Spania, som finne leilighet, hjelpe deg med å opprette Spansk bankkonto, NIE nummer, godkjenne det norske vitnemålet for studie i Spanian mm. Ellers er også skolen behjelpelig med dette.

Vi er behjelpelige med linker og annen info du trenger for å søke bolig. Dette er noe vi starter med etter du eventuelt har plass på universitetet. 

Meny

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt.