fbpx
Søk
Close this search box.

Burgundy School of Business

Dijon - Frankrike - Lyon

Dobbel akkreditert – Grunnlagt i 1899- En av de eldste Business School i Frankrike. Ligger i sentrum av Dijon.

Bachelor in Management

Varighet: 3 år
Engelsk
Oppstart September

Master in Management

Varighet: 2 år
Engelsk
Oppdtart September

Master of Science Wine - Luxury- M/flere

Varighet: 1 år
Engelsk
Oppstart September

Burgundy School of Business

Studèr business midt i hjertet av et av verdens mest berømte vindistrikt. Burgundy School of Business (BSB) er en dobbel akkreditert Business School og ranket blant de 1% beste i verden.

BSB er plassert i sentrum av Dijon. Dette er en en trygg og hyggelig by kun en kort og rask togtur fra Paris. Skolen har små klasser, tett oppfølging av dyktige internasjonale lærere, og partneravtaler med mer enn 200 Business Schools/Universities worldwide.
BSB har også campus i Lyon.
Burgundy School of Business ble grunnlagt i 1899, med et anerkjent rykte for «excellence» innenfor områdene forskning, undervisning, innovasjon, og kontaktnett innenfor Business industrien. Ved BSB kan du ta din Bachelor, eller Mastergrad på engelsk.

«GRAND ECOLE ”systemet.De franske «Grandes Ecoles» er svært selektive handels- og ingeniørskoler akkreditert av det franske utdanningsdepartementet og anerkjent verdensomspennende. Denne statusen bekrefter våre nære bånd til bedriften verden og derfor tilbyr studier ved BSB studenter muligheten til å dra fordel av et eksepsjonelt nettverk av selskaper og gründere. Skolen tilbyr følgende program:

  • Bachelorgrad in Management
  • Master in Management
  • MBA Wine & Spirits Business
  • Master in Science program- blant annet MSc in Wine Management og MSc in Luxury Management & Innovation

 

Les mer om de ulike program nedenfor og se video fra campus!

Bachelorgrad in Management

Dette er et 3-årig program designet for å gi deg de essensielle ferdighetene som trengs i ledelse, markedsføring og business.
Programmet vil gi deg mulighet for internasjonal fordypning og sterke forbindelser med næringslivet. Pedagogikken de bruker er «learn by doing», veiledet av et dedikert lærerteam som gjør sitt ytterste for å gi hver elev individuell støtte. På hvert trinn vil du bli guidet, coachet, oppmuntret og utfordret.

39% internasjonale professorer
Mulighet til å studere i utlandet i ett semester til 1 år, der du kan velge blant alle BSBs partneruniversitet omkring i hele verden.
4-ukers engelskspråklig praksis i Canada eller Irland
Opp til 13 måneders internship ila 3 år.

Ta kontakt for mer info og hjelp til søknadsprosedyre. Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknads- og opptaksprosessen mm. Programmet støttes av Lånekassen.Grand Ecole

 

Master in Management

2 årig program. Velg enten 100% engelsk, eller 100% fransk. Som den mest prestisjefylte graden i sitt slag i Frankrike, er dette programmet kjent for sine høye standarder og intens akademiske strenghet. La crème de la crème av doktorgradskvalifikasjoner.
De siste fire årene har BSB’s Master in Management blitt inkludert i The Financial Times «Top 100 Best Masters in Management» og fortsetter å få plass hvert år. Hvis du leter etter en dobbel grad, kan du kombinere dette toårige programmet med et av våre to masterprogrammer eller et av våre åtte Master of Science-grader.

MSC in Wine Management

1-årig. 100% engelsk. Kan kombineres med Master in Management. School of Wine & Spirits Business, den første bygningen dedikert til undervisning, forskning og smaksprøver i verden. Denne Master of Science er et flaggskipsprogram opprettet av BSB i 2012, og siden den gang har det blitt lagt ned en enorm mengde arbeid for å gi det beste innholdet, fakultetet og undervisningen. Vårt helhetlige program lar studentene få ledelse og økonomiske ferdigheter i alkoholindustrien sammen med grundig teoretisk og praktisk kunnskap om et internasjonalt forretningsmiljø.

Bachelor in Management

Søknad: Vitnemål på engelsk IELTE/TOEFL test Logisk resonement- test Intervju. Ta kontakt for søknadsprosess.

Master in Management

Master of Science- Luxury Management & Innovation

Bachelor Degree IELTE/TOEFL test Intervju

Master of Science- Wine Management

Bachelor Degree IELTE/TOEFL test Intervju Ta kontakt for søknadsprosess

MBA Wine & Spirits Business

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Utdanningsstøtten /Basisstøtten
Ca kr 130.000  -årlig blir gitt som lån, hvorav 40% av støtten omgjøres til stipend forutsatt at alle eksamener er bestått. Beløpet betales ut 2 ganger i året.

Når du har avsluttet utdanningen i utlandet, må du selv sende inn kopi av vitnemål eller endelig eksamensutskrift, slik at Lånekassen kan gjøre om lån til stipend. Omgjøringen skjer når skatteetaten sender likningen din til oss ( Lånekassen) i november, året etter at du fikk støtte. Derfor må du vente en stund før du vet hvor mye som blir gjort om til stipend.

Skolepengestøtten

Lånekassen gir skolepengestøtte til hel eller delvis dekning av skolepenger utenfor Norden med inntil kr 120.433 pr år. På Bachelor nivå fordeles beløpet på 50% lån og 50% stipend opptil kr 61590. Skolepenger utover dette blir gitt som lån. PÅ Masternivå blir 30% gitt som lån og 70% som stipend opptil kr 61.590. Skolepenger utover dette blir gitt som lån.

Du må dokumentere betalte skolepenger for siste skoleår, dersom du ikke tidligere har sendt inn C-skjema med disse opplysningene. Du bør helst gjøre det etter hvert studieår.

Du får også tilskudd til hjemreisepenger, se også linken til Lånekassen for utdanning i utlandet

Alle studenter anbefales å melde seg inn i ANSA. De har blant annet en god forsikringsordning for utenlandsstudenter. Denne forsikringen er skreddersydd for studenter i utlandet og inkluderer for eksempel brann, vannskader, hjemreise v/ulykke og sykdom mm.  I tillegg må du ha Europeisk Helseforsikring. Det har du automatisk som norsk statsborger, men du må kontakte Helfo for å få Helfokortet. Dette gjelder i utlandet sammen med ID eller pass.

I Spania må̊ alle studenter registrere seg i «Register of forregner» og også̊ søke om og få et N.I.E nr. Dette er noe som gjøres etter at du har kommet ned, og skolen er behjelpelig med dette. Vi har også et kontaktkontor, Homologation student service / informadrid@hostudents.com, som kan bistå med alt mulig av praktiske ting i Spania, som finne leilighet, hjelpe deg med å opprette Spansk bankkonto, NIE nummer, godkjenne det norske vitnemålet for studie i Spanian mm. Ellers er også skolen behjelpelig med dette.

Meny

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt.