fbpx
Søk
Close this search box.

CEU San Pablo Madrid

I hjertet av Europa, med 300 soldager i året, kan du bli student ved dette toppmoderne campus i et spennende internasjonalet miljø

 

Tannlege

Fysioterapi

arkitekt

University San Pablo Madrid

University San Pablo Madrid
Er en del av den største og mest tradisjonelle private utdanningsinstitusjonen i Spania, CEU grunnlagt i 1933.
Et stadig økende antall internasjonale studenter, som kommer fra mer enn 50 land, registrerer seg for å studere ved Universidad CEU San Pablo hvert år.
CEU universitetene har et samfunnsstøttene perspektiv, der utdanning og forskning skal bidra til å drive verden fremover på en bedre måte. San Pablo har også fokus på personlig tilpasning og utvikling av den enkelte student, med innovasjon og internasjonalisering som en del av sine verdier.

Mer Tekst kommer

Opptakskrav

Fyller du kravene og søker i tide, vil du være kvalifisert for  studier ved Universitetet.

Søknad til Bachelorprogram/ Arkitekt

Søknad ti

Søknad til Tannlegestudiet

University San pablo Madrid

M

Master degree in Sports Management

Se detaljert oppbygning og innhold i pdf-filen nedefor

Master degree in Sports Training & Nutrition

Se detaljert oppbygning og innhold i pdf-filen nedefor

Master degree in Sports Marketing

Se detaljert oppbygning og innhold i pdf-filen nedefor

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Utdanningsstøtten /Basisstøtten
Penger til bruk for å bo og leve, uavhengig av land.  Ca 114.000 årlig blir gitt som lån, hvorav 40% av støtten omgjøres til stipend forutsatt at alle eksamener er bestått. Beløpet betales ut 2 ganger i året.

Når du har avsluttet utdanningen i utlandet, må du selv sende inn kopi av vitnemål eller endelig eksamensutskrift, slik at Lånekassen kan gjøre om lån til stipend. Omgjøringen skjer når skatteetaten sender likningen din til  Lånekassen (november, året etter at du fikk støtte). Derfor må du vente en stund før du vet hvor mye som blir gjort om til stipend.

Skolepengestøtten

Lånekassen gir skolepengestøtte til hel eller delvis dekning av skolepenger utenfor Norden med inntil kr 130.000 pr år.

NB! Lånekassen/de politiske myndigheter har nå utvidet rammen for skolepenger med 100.000kr for dyre utdanninger. På Bachelor nivå fordeles beløpet på 50% lån og 50% stipend opptil ca kr  65.000. Skolepenger utover dette blir gitt som lån. PÅ Masternivå blir 30% gitt som lån og 70% som stipend opptil ca kr 65.000. Skolepenger utover dette blir gitt som lån.

Du må dokumentere betalte skolepenger for siste skoleår, dersom du ikke tidligere har sendt inn C-skjema med disse opplysningene. Du bør helst gjøre det etter hvert studieår.

Du får også tilskudd til hjemreisepenger, se også linken til Lånekassen for utdanning i utlandet

Alle studenter anbefales å melde seg inn i ANSA. De har blant annet en god forsikringsordning for utenlandsstudenter. Denne forsikringen er skreddersydd for studenter i utlandet og inkluderer for eksempel brann, vannskader, hjemreise v/ulykke og sykdom mm.  I tillegg må du ha Europeisk Helseforsikring. Det har du automatisk som norsk statsborger, men du må kontakte Helfo for å få Helfokortet. Dette gjelder i utlandet sammen med ID eller pass.

I Spania må̊ alle studenter registrere seg i «Register of forregner» og også̊ søke om og få et N.I.E nr. Dette er noe som gjøres etter at du har kommet ned, og skolen er behjelpelig med dette. Vi har også et kontaktkontor, Homologation student service / informadrid@hostudents.com, som kan bistå med alt mulig av praktiske ting i Spania, som finne leilighet, hjelpe deg med å opprette Spansk bankkonto, NIE nummer, godkjenne det norske vitnemålet for studie i Spania mm. 

Det mest vanlige er at to eller flere studenter leier leilighet sammen. Vi  har også kontakt med et byrå som kan hjelpe dere med dette og mye annet tilknyttet det å leve og studere i Spania.

Se også disse linkene for Innkvartering:  UEM accomodation portal og Accomodation agencies og Valencia .Det er også mulighet for å bo på Campus inne på selve Universitetsområdet. Her inngår all mat, rengjøring mm i leien. Men, dette er et dyrt alternativ, og koster ca 1500 euro pr. måned.

Følgende kostnadsoverslag er opplyst fra UEM Privat leilighet, flere sammen: Total utgifter per måned cirka 1000 euro som  inkluderer alt som; leie, strøm, mat, transport andre fritidskostnader/levekostnader. Se ellers oversikt over kostnadsnivå i skjemaet nedenfor oppgitt fra UE.

  Madrid Valencia
 BO 350 euro + 300 euro+
 Mat i Supermarked200-300 euro 200 euro
 Mat i Restaurant/Kafe 9-12 euro 9-12 euro
 Metro/Buss/Tog 54-82 euro, avhengig av sone 45 euro

5

Veksling av innhold

Meny

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt.