CEU San Pablo Madrid
I hjertet av Europa, med 300 soldager i året, kan du bli student ved dette toppmoderne campus i et spennende internasjonalt miljø
I hjertet av Europa, med 300 soldager i året, kan du bli student ved dette toppmoderne campus i et spennende internasjonalt miljø
University San Pablo Madrid
Er en del av den største og mest tradisjonelle private utdanningsinstitusjonen i Spania, CEU grunnlagt i 1933.
Et stadig økende antall internasjonale studenter, som kommer fra mer enn 50 land, registrerer seg for å studere ved Universidad CEU San Pablo hvert år.
CEU universitetene har et samfunnsstøttene perspektiv, der utdanning og forskning skal bidra til å drive verden fremover på en bedre måte. San Pablo har også fokus på personlig tilpasning og utvikling av hver enkelte student, med innovasjon og internasjonalisering som en del av sine verdier.
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med…
Priser per år
Tannlege: Ca. 23.000 EUR
Arkitekt: 11.200 EUR
Fysioterapi: 11.400 EUR
Alt er støttet av Lånekassen.
Basisstøtten
Du søker om bo og leve kostnader. Du får ca. 130.000 NOK på ett (1) år, hvorav 40% av denne støtten omgjøres til stipend. Forutsatt at alle eksamener er bestått. Beløpet betales ut 2 ganger i året.
Når du har avsluttet utdanningen i utlandet, må du selv sende inn kopi av vitnemål eller endelig eksamensutskrift, slik at Lånekassen kan gjøre om lån til stipend. Omgjøringen skjer når skatteetaten sender likningen din til oss ( Lånekassen) i november, året etter at du fikk støtte. Derfor må du vente en stund før du vet hvor mye som blir gjort om til stipend.
Skolepengestøtten
Lånekassen støtter skolepengene du betaler til skolen. Etter endt utdanning blir ca 37.000 NOK fra hvert år gjort om til stipend.
Du må dokumentere betalte skolepenger for siste skoleår, dersom du ikke tidligere har sendt inn C-skjema med disse opplysningene. Du bør helst gjøre det etter hvert studieår.
Alle studenter anbefales å melde seg inn i ANSA. De har blant annet en god forsikringsordning for utenlandsstudenter. Denne forsikringen er skreddersydd for studenter i utlandet og inkluderer for eksempel brann, vannskader, hjemreise v/ulykke og sykdom mm. I tillegg må du ha Europeisk Helseforsikring. Det har du automatisk som norsk statsborger, men du må kontakte Helfo for å få Helfokortet. Dette gjelder i utlandet sammen med ID eller pass.
Du er selv ansvarlig for å finne bolig. Studentene leier som regel privat. Vi kan være behjelpelig med å sende deg linker hvor du kan finne bolig. I tillegg setter vi deg i kontakt med andre norske studenter, som du også kan snakke med om å finne bolig sammen.
Vi er kontaktledd mellom Nordiske studenter og universitet / studieprogrammer i utlandet.
Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt.