fbpx
Søk
Close this search box.

CEU Cardenal Herrera Valencia

Studer ved kysten, i internasjonale Valencia! 

OM UNIVERSITETET

University Herrera i Valencia er det første private universitet, som ble etablert i provinsen Valencia for mer enn 50 år siden.
CEU er en ideell stiftelse-som betyr at de reinvesterer alle pengene de tjener for å forbedre fasilitetene på campus og for å gi studentene den beste opplevelsen. CEU Herrera har studenter fra mer enn 70 land og mer enn en fjerdedel av studentene ved universitetet er internasjonale, og universitetet har et klart fokus på å forberede studentene på dagens globaliserte verden. CEU Herrera har tiltrukket seg skandinaviske studenter i mange år, spesielt innenfor helsefag og arkitektur.

I mange år har Valencia blitt sett på som en av de beste destinasjonene for europeiske studenter. Som den spanske byen med den høyeste prosentandelen internasjonale studenter, er hovedstaden i Comunitat Valenciana det perfekte stedet for deg som ønsker en internasjonal opplevelse med varmt klima. 

HVA KAN VI GJØRE FOR DEG?

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med… 

FAQ

Priser per år

Tannlege: Ca. 23.000 EUR

Arkitekt: 11.200 EUR

Sykepleien: 8.000 EUR

 

Alt er støttet av Lånekassen.

Basisstøtten

Du søker om bo og leve kostnader. Du får ca. 130.000 NOK på ett (1) år, hvorav 40% av denne støtten omgjøres til stipend. Forutsatt at alle eksamener er bestått. Beløpet betales ut 2 ganger i året.

Når du har avsluttet utdanningen i utlandet, må du selv sende inn kopi av vitnemål eller endelig eksamensutskrift, slik at Lånekassen kan gjøre om lån til stipend. Omgjøringen skjer når skatteetaten sender likningen din til oss ( Lånekassen) i november, året etter at du fikk støtte. Derfor må du vente en stund før du vet hvor mye som blir gjort om til stipend.

Skolepengestøtten

Lånekassen støtter skolepengene du betaler til skolen. Etter endt utdanning blir ca 37.000 NOK fra hvert år gjort om til stipend.

Du må dokumentere betalte skolepenger for siste skoleår, dersom du ikke tidligere har sendt inn C-skjema med disse opplysningene. Du bør helst gjøre det etter hvert studieår.

Du får også tilskudd til hjemreisepenger, se også linken til Lånekassen for utdanning i utlandet , her kan du også lett regne ut hvor mye støtte du får, utbetalingsplan, og omgjøring til stipend. 
 
 

Alle studenter anbefales å melde seg inn i ANSA. De har blant annet en god forsikringsordning for utenlandsstudenter. Denne forsikringen er skreddersydd for studenter i utlandet og inkluderer for eksempel brann, vannskader, hjemreise v/ulykke og sykdom mm.  I tillegg må du ha Europeisk Helseforsikring. Det har du automatisk som norsk statsborger, men du må kontakte Helfo for å få Helfokortet. Dette gjelder i utlandet sammen med ID eller pass.

Du er selv ansvarlig for å finne bolig. Studentene leier som regel privat. Vi kan være behjelpelig med å sende deg linker hvor du kan finne bolig. I tillegg setter vi deg i kontakt med andre norske studenter, som du også kan snakke med om å finne bolig sammen. 

Meny

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt.