fbpx
Søk
Close this search box.

Toulouse Business School
Barcelona

Drømmer du om diplom fra en topp Internasjonal merkevare skole, som etterspørres av næringslivsledere? Velg mellom campus Toulouse – Barcelona- Paris – Cassablanca
3 Internasjonale Akkrediteringer- The Triple Crown

OM UNIVERSITETET

Toulouse Business School er en av få Business skoler  (kun 1% på verdensbasis) som innehar alle de tre internasjonale akkrediteringer: EQUIS, AMBA og AACSB.

TBS har over 100 års historie, et nettverk av mer en 35.000 alumni, 4.500 studenter som studerer i sine klasser hvert år. Undervisningen på universitetet er personlig, i små klasser.

TBS sine studenter har muligheten til å studere i tre land og på ulike språk, med campus i Frankrike, Spania og Marokko. I tillegg har du som student på  muligheter for utveksling til ett av de 170 universitet TBS har avtaler med. Søk deg inn på Bachelor eller Mater in Management i Toulouse, Paris, Barcelona eller Casablanca.  

HVA KAN VI GJØRE FOR DEG?

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med… 

FAQ

Priser for hele graden

Bachelor in Management: 36.900 EUR

Master in Management: 30.600 EUR

Basisstøtten

Du søker om bo og leve kostnader. Du får ca. 130.000 NOK på ett (1) år, hvorav 40% av denne støtten omgjøres til stipend. Forutsatt at alle eksamener er bestått. Beløpet betales ut 2 ganger i året.

Når du har avsluttet utdanningen i utlandet, må du selv sende inn kopi av vitnemål eller endelig eksamensutskrift, slik at Lånekassen kan gjøre om lån til stipend. Omgjøringen skjer når skatteetaten sender likningen din til oss ( Lånekassen) i november, året etter at du fikk støtte. Derfor må du vente en stund før du vet hvor mye som blir gjort om til stipend.

Skolepengestøtten

Lånekassen støtter skolepengene du betaler til skolen. Etter endt utdanning blir ca 37.000 NOK fra hvert år gjort om til stipend.

Du må dokumentere betalte skolepenger for siste skoleår, dersom du ikke tidligere har sendt inn C-skjema med disse opplysningene. Du bør helst gjøre det etter hvert studieår.

Du får også tilskudd til hjemreisepenger, se også linken til Lånekassen for utdanning i utlandet , her kan du også lett regne ut hvor mye støtte du får, utbetalingsplan, og omgjøring til stipend. 
 
 

Alle studenter anbefales å melde seg inn i ANSA. De har blant annet en god forsikringsordning for utenlandsstudenter. Denne forsikringen er skreddersydd for studenter i utlandet og inkluderer for eksempel brann, vannskader, hjemreise v/ulykke og sykdom mm.  I tillegg må du ha Europeisk Helseforsikring. Det har du automatisk som norsk statsborger, men du må kontakte Helfo for å få Helfokortet. Dette gjelder i utlandet sammen med ID eller pass.

Du er selv ansvarlig for å finne bolig. Studentene leier som regel privat. Vi kan være behjelpelig med å sende deg linker hvor du kan finne bolig. I tillegg setter vi deg i kontakt med andre norske studenter, som du også kan snakke med om å finne bolig sammen. 

Meny

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt.