fbpx
Søk
Close this search box.

Tourism and Leisure Management Hospitality and Tourism Management

Valenica – Nicosia

Universidad europea

Informasjon om studiet

Bachelor in tourism and leisure management ved Universidad Europea er en 4-årig grad som forbereder deg på å lede i den stadig skiftende turismesektoren.

Gjennom studier i turisme- og fritidsledelse vil du få ferdigheter til å lede strategisk i alle typer selskaper innen turisme og fritid, enten det er hotelladministrasjon, reiseledelse eller annen virksomhet i bransjen. Fra dag én vil du jobbe med virkelige saker, og gjennom hele studiet vil du få praksiserfaring fra ledende selskaper i bransjen, slik at ferdighetene dine er oppdaterte når du begynner å søke jobb.

Dette turismeprogrammet, undervist 100% på engelsk, gir deg også sjansen til å få internasjonal erfaring gjennom avtaler med samarbeidspartnere over hele verden, inkludert i Storbritannia, Canada, USA og Frankrike.

Praktisk informasjon

Opptakskrav

  • Pass 
  • Vitnemål 
  • Online søknad 
  • Engelsktest 
  • Personlighetstest

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

european university cyprus

Informasjon om studiet

Kypros er en skikkelig turistmagnet med fantastiske hoteller og feriesteder. Dette gir ferdigutdannede studenter ved EUC sjansen til spennende opplæring og store muligheter for å vokse i bransjen. Gradprogrammet i hospitality and tourism management ved EUC handler om forretningsprinsipper for hotell, turisme og arrangementer. Det dekker alt fra inntekt og prissetting, kulinarisk forretningsdrift, personalledelse, til planlegging av reisemål, bærekraftig utvikling, arrangementorganisering og internasjonale markedsføringsstrategier.

Studenter ved EUC får hands-on opplæring gjennom praksisplasser samtidig som de studerer. Og når du er ferdig, åpner dørene seg til en rekke jobber, fra femstjerners feriesteder til bedriftsarrangementer, konferanser og toppmøter, samt offentlige turismeorganer. Gradprogrammet forbereder også deg som student på videre studier, enten på MBA-nivå eller innen spesialiserte områder innenfor ledelse.

 

Praktisk informasjon

Opptakskrav

  • Pass 
  • Vitnemål 
  • Utfylt søknad 
  • Engelsktest 

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Det er ulike priser for hvert universitet, du kan lese spesifikk pris under hvert universitet lenger opp på siden. 

Utdanningsstøtten /Basisstøtten
Kr 120.000 -årlig ( 2019/2020) blir gitt som lån, hvorav 40% av støtten omgjøres til stipend forutsatt at alle eksamener er bestått. Beløpet betales ut 2 ganger i året.

Når du har avsluttet utdanningen i utlandet, må du selv sende inn kopi av vitnemål eller endelig eksamensutskrift, slik at Lånekassen kan gjøre om lån til stipend. Omgjøringen skjer når skatteetaten sender likningen din til oss ( Lånekassen) i november, året etter at du fikk støtte. Derfor må du vente en stund før du vet hvor mye som blir gjort om til stipend.

Skolepengestøtten

Lånekassen gir skolepengestøtte til hel eller delvis dekning av skolepenger utenfor Norden med inntil kr 131.386. I tillegg kan du få inntil kr 101 800 kr mer i lån for kostbare studier,  pr år.
På Bachelor nivå fordeles beløpet på 50% lån og 50% stipend inntil kr kr 67.181. Skolepenger utover dette blir gitt som lån.

På Masternivå, vil støtte til skolepenger inntil 67 191 kroner består av 70 prosent stipend (47 034 kroner) og 30 prosent lån (20 157 kroner). Beløp over 67 191 kroner blir bare gitt som lån. Stipendandelen av skolepengestøtten er altså maksimalt 47 034 kroner.

Du må dokumentere betalte skolepenger for siste skoleår, dersom du ikke tidligere har sendt inn C-skjema med disse opplysningene. Du bør helst gjøre det etter hvert studieår.

Du får også tilskudd til hjemreisepenger, se også linken til Lånekassen for utdanning i utlan

Alle studenter anbefales å melde seg inn i ANSA. De har blant annet en god forsikringsordning for utenlandsstudenter. Denne forsikringen er skreddersydd for studenter i utlandet og inkluderer for eksempel brann, vannskader, hjemreise v/ulykke og sykdom mm.  I tillegg må du ha Europeisk Helseforsikring. Det har du automatisk som norsk statsborger, men du må kontakte Helfo for å få Helfokortet. Dette gjelder i utlandet sammen med ID eller pass.

I Spania må̊ alle studenter registrere seg i «Register of forregner» og også̊ søke om og få et N.I.E nr. Dette er noe som gjøres etter at du har kommet ned, og skolen er behjelpelig med dette. Vi har også et kontaktkontor, Homologation student service / informadrid@hostudents.com, som kan bistå med alt mulig av praktiske ting i Spania, som finne leilighet, hjelpe deg med å opprette Spansk bankkonto, NIE nummer, godkjenne det norske vitnemålet for studie i Spanian mm. Ellers er også skolen behjelpelig med dette.

Vi er behjelpelige med linker og annen info du trenger for å søke bolig. Dette er noe vi starter med etter du eventuelt har plass på universitetet. 

Meny

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt.