fbpx
Søk
Close this search box.

Sports Management & Idrettsvitenskap Real Madrid Graduate School

 

Et samarbeide mellom Universidad Europea i Madrid  og Real  Madrid

Bachelor in sports management

Informasjon om studiet 

Sports Management-graden retter seg mot studenter som ønsker å etablere en karriere som leder innen sportssektoren. Dette inkluderer arbeid i sportsbedrifter, organisasjoner, styringsorganer og klubber, med mål om å sikre at sektoren utvikler seg i det 21. århundre. Den fireårige Global Sports Management-graden, med 240 ECTS, dekker emner som ledelsesferdigheter for sportsbransjen, sportslov, økonomi og regnskap, og sikrer at du har bred kompetanse og kunnskap ved eksamen.

Som student på dette programmet vil du tilbringe ditt fjerde år ved et toppuniversitet i USA, hvor du vil fullføre studiene og gjennomføre et internship. Dette gir deg muligheten til å få en virkelig internasjonal visjon og knytte kontakter over hele verden.

Den prestisjefylte Shanghai rangeringen, rangerer UEM som det beste spanske universitetet innen idrettsvitenskap, og nummer 41 i verden innen dette området! 

Praktisk informasjon

Opptakskrav

 • Pass 
 • Vitnemål 
 • Online søknad 
 • Engelsktest 
 • Skriftlig intervju
 • Personlighetskartlegging

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

Bachelor`s in physical Activities & Sport Sciences

Studiet i Fysisk Aktivitet og Idrett er en fireårig utdanning tilgjengelig på både engelsk og spansk. Målet er å forberede studenter til å bli kompetente fagpersoner innen fitness og helse, enten innen ledelse eller som trenere. Denne idrettsvitenskapsgraden, med totalt 240 ECTS, er anerkjent nasjonalt og internasjonalt, og er listet i både Shanghai Ranking 2022 og El Mundo Ranking 2022.

Studenter på dette programmet har tilgang til førsteklasses idrettsfasiliteter, inkludert et fullt utstyrt moderne idrettssenter med svømmebassenger og løpebane, fysioterapilokaler med det nyeste utstyret, og forskningslaboratorier. Dette er det eneste bachelorprogrammet i Spania som har internasjonal anerkjennelse fra European Health & Fitness Association. 

Den prestisjefylte Shanghai rangeringen, rangerer UEM som det beste spanske universitetet innen idrettsvitenskap, og nummer 41 i verden innen dette området! 

Praktisk informasjon

Opptakskrav

 • Pass 
 • Vitnemål 
 • Online søknad 
 • Engelsktest 
 • Skriftlig intervju
 • Personlighetskartlegging

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Det er ulike priser for hvert universitet, du kan lese spesifikk pris under hvert universitet lenger opp på siden. 

Utdanningsstøtten /Basisstøtten
Kr 120.000 -årlig ( 2019/2020) blir gitt som lån, hvorav 40% av støtten omgjøres til stipend forutsatt at alle eksamener er bestått. Beløpet betales ut 2 ganger i året.

Når du har avsluttet utdanningen i utlandet, må du selv sende inn kopi av vitnemål eller endelig eksamensutskrift, slik at Lånekassen kan gjøre om lån til stipend. Omgjøringen skjer når skatteetaten sender likningen din til oss ( Lånekassen) i november, året etter at du fikk støtte. Derfor må du vente en stund før du vet hvor mye som blir gjort om til stipend.

Skolepengestøtten

Lånekassen gir skolepengestøtte til hel eller delvis dekning av skolepenger utenfor Norden med inntil kr 131.386. I tillegg kan du få inntil kr 101 800 kr mer i lån for kostbare studier,  pr år.
På Bachelor nivå fordeles beløpet på 50% lån og 50% stipend inntil kr kr 67.181. Skolepenger utover dette blir gitt som lån.

På Masternivå, vil støtte til skolepenger inntil 67 191 kroner består av 70 prosent stipend (47 034 kroner) og 30 prosent lån (20 157 kroner). Beløp over 67 191 kroner blir bare gitt som lån. Stipendandelen av skolepengestøtten er altså maksimalt 47 034 kroner.

Du må dokumentere betalte skolepenger for siste skoleår, dersom du ikke tidligere har sendt inn C-skjema med disse opplysningene. Du bør helst gjøre det etter hvert studieår.

Du får også tilskudd til hjemreisepenger, se også linken til Lånekassen for utdanning i utlan

Alle studenter anbefales å melde seg inn i ANSA. De har blant annet en god forsikringsordning for utenlandsstudenter. Denne forsikringen er skreddersydd for studenter i utlandet og inkluderer for eksempel brann, vannskader, hjemreise v/ulykke og sykdom mm.  I tillegg må du ha Europeisk Helseforsikring. Det har du automatisk som norsk statsborger, men du må kontakte Helfo for å få Helfokortet. Dette gjelder i utlandet sammen med ID eller pass.

I Spania må̊ alle studenter registrere seg i «Register of forregner» og også̊ søke om og få et N.I.E nr. Dette er noe som gjøres etter at du har kommet ned, og skolen er behjelpelig med dette. Vi har også et kontaktkontor, Homologation student service / informadrid@hostudents.com, som kan bistå med alt mulig av praktiske ting i Spania, som finne leilighet, hjelpe deg med å opprette Spansk bankkonto, NIE nummer, godkjenne det norske vitnemålet for studie i Spanian mm. Ellers er også skolen behjelpelig med dette.

Vi er behjelpelige med linker og annen info du trenger for å søke bolig. Dette er noe vi starter med etter du eventuelt har plass på universitetet. 

Meny

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt.