fbpx
Søk
Close this search box.

European University Cyprus og Frankfurt

EUC er rangert som QS Top Universities. QS Stars er en ranking blant de mest prestisje universiteter i Europa, USA og Canada.

OM UNIVERSITETET

EUC er anerkjent for sin utdanning av høy kvalitet og med moderne teknologi. Universitetet tilbyr omfattende studier innen medisin og helsefag, og tiltrekker seg akademikere og studenter fra hele verden.

De legger alt de har i å være et universitet som virkelig bryr seg om studentene og er utradisjonelle og kreative i tilnærmingen sin. De er opptatt av å være internasjonale, bærekraftige og å samarbeide tett med industrien og samfunnet.

The School of Science er den største og mest varierte skolen på European University Cyprus, med over 1800 studenter, 16 bachelorstudier, 13 master og 5 doktorgrader.
Som medlem i QS 5 star, har dette
fakultet  forskere i verdensklasse innen helse, liv og datavitenskap og teknologi.

HVA KAN VI GJØRE FOR DEG?

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med… 

Medisin

Tannlege

Veterinær

Bachelor program - 4 år
science

Bachelor program - 4år
Business

Business Economics
Business Studies( Asdministration)
Energy Resources Management ( Oil & Gas)
Marketing Communications and Social Media
Hotel Tourism & Event Management

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Priser per år

Tannlege: Ca. 21.900 EUR

Medisin: 21.000 EUR

Business: ca 8.900 EUR

Fysioterapi: 10.600 EUR

Data og informasjonsteknologi: ca. 9000 EUR

Veterinær: ca. 21.000 EUR

Alt er støttet av Lånekassen.

Basisstøtten

Du søker om bo og leve kostnader. Du får ca. 130.000 NOK på ett (1) år, hvorav 40% av denne støtten omgjøres til stipend. Forutsatt at alle eksamener er bestått. Beløpet betales ut 2 ganger i året.

Når du har avsluttet utdanningen i utlandet, må du selv sende inn kopi av vitnemål eller endelig eksamensutskrift, slik at Lånekassen kan gjøre om lån til stipend. Omgjøringen skjer når skatteetaten sender likningen din til oss ( Lånekassen) i november, året etter at du fikk støtte. Derfor må du vente en stund før du vet hvor mye som blir gjort om til stipend.

Skolepengestøtten

Lånekassen støtter skolepengene du betaler til skolen. Etter endt utdanning blir ca 37.000 NOK fra hvert år gjort om til stipend.

Du må dokumentere betalte skolepenger for siste skoleår, dersom du ikke tidligere har sendt inn C-skjema med disse opplysningene. Du bør helst gjøre det etter hvert studieår.

Du får også tilskudd til hjemreisepenger, se også linken til Lånekassen for utdanning i utlandet , her kan du også lett regne ut hvor mye støtte du får, utbetalingsplan, og omgjøring til stipend. 
 
 

Alle studenter anbefales å melde seg inn i ANSA. De har blant annet en god forsikringsordning for utenlandsstudenter. Denne forsikringen er skreddersydd for studenter i utlandet og inkluderer for eksempel brann, vannskader, hjemreise v/ulykke og sykdom mm.  I tillegg må du ha Europeisk Helseforsikring. Det har du automatisk som norsk statsborger, men du må kontakte Helfo for å få Helfokortet. Dette gjelder i utlandet sammen med ID eller pass.

Du er selv ansvarlig for å finne bolig. Studentene leier som regel privat. Vi kan være behjelpelig med å sende deg linker hvor du kan finne bolig. I tillegg setter vi deg i kontakt med andre norske studenter, som du også kan snakke med om å finne bolig sammen. 

Meny

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt.