fbpx
Søk
Close this search box.

Toulouse Business School
campus Toulouse

Drømmer du om diplom fra en topp Internasjonal merkevare skole, som etterspørres av næringslivsledere? S TBS er svaret m/ campus i Toulouse – Barcelona- Paris – London – Cassablanca
3 Internasjonale Akkrediteringer- The Triple Crown

Bachelor in management

3- årig Internasjonal Bachelor- i  Barcelona og i Toulouse

100% Engelsk, men mulighet for å velge fransk linje

3 år

3 destinasjoner- hvis ønskelig.

Ved Graduation får du både spansk og fransk vitnemål.

master in Management

 100% Engelsk

Et heltid 4-semester program, som gir deg  tekniske og analytiske ferdigheter til å gjøre effektive ledelsesmessige beslutninger

Master in Science

Velg mellom programmene:

MSc Banking & Finance

MSc Suply Chain & Lean Management

MSc Marketing, Management & Communication
MSc. Big Data, marketing & Management

Sommerprogram

Vår sommerskole er et 100%  engelsk program, og varer i 3 uker. Det foregår på vår campus i Barcelona.
Vi tilbyr også et  utvidet 6-ukers felles sommerskole på tvers av våre 2 campus i Toulouse og Barcelona, slik at du kan nyte det beste som disse to kosmopolitiske byene har å tilby.

Vinterprogram

Toulouse Business School Toulouse

5 Campus, 3 akkrediteringer, 1 skole ; Med Vindu til Verden.

I over 100 år har vi trent  morgendagens ledere.

Vi tilbyr toppmoderne businessutdanning til over 5000 studenter og 2.000 praktikanter i Executive Education. Vi er dedikert til å gi våre studenter analytiske ferdigheter, profesjonelt nettverk og den smidighet som trengs for å tilpasse, innovere og forutse endring i fremtidige arbeidsmiljøer.

Med 5 campus i hjertet av dynamiske byer, som Toulouse, Barcelona, Casablanca, Paris og London, og allianser med topp akademiske institusjoner og multinasjonale selskaper over hele verden, kan vi tilby en bred spekter av kjerneprogram, fra Bachelor, til MSc, MBA, DBA, og Executive Education.

Våre programmer undervises på fransk, engelsk, eller spansk. Våre programområder  dekker områdene: næringsliv, ledelse, økonomi, markedsføring og luftfartsadministrasjon.

Med 5 campus i hjertet av dynamiske byer, som Toulouse, Barcelona, Casablanca, Paris og London, og allianser med topp akademiske institusjoner og multinasjonale selskaper over hele verden, kan vi tilby en bred spekter av kjerneprogram, fra Bachelor, til MSc, MBA, DBA, og Executive Education.

Toulouse er Frankrikes mest populære studentby, samen med Paris. Byen har mer en 110.000 studenter.
Byen har et yrende kafè og kulturliv. Toulouse er også Aerospace hovedstaten i Europa, med Aerospace Valley, der mer enn 500 bedrifter er knyttett til denne industrien. Her ligger også Airbuss og Air France.
Pga sin fysiske plassering, tilbyr TBS Master program innen  Aerospace fagområdet.

Opptakskrav

Se opptakskrav for de ulike nivå og program i Ikonboksene nedenfor. Studier i Utlandet hjelper deg gratis i hele søknads- og opptaksprosessen, og sender deg all den info du måtte ønske.

Opptakskrav Bachelor in Management Toulouse

Opptak Master in Management Toulouse

Opptak Master in Science Toulouse

Sommerprogram Toulouse & Barcelona

Du finner detaljert innhold i pdf filen nedenfor

Vinterprogram Toulouse

Du finner detaljert innhold i pdf filen nedenfor

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Bachelor in Management koster 8.400 euro pr år
Master in Management koster 13.100 euro pr år
Master in Science programmene: 16.500 for hele Masterprogrammet

Utdanningsstøtten /Basisstøtten
Kr 101.00 -årlig blir gitt som lån, hvorav 40% av støtten omgjøres til stipend forutsatt at alle eksamener er bestått. Beløpet betales ut 2 ganger i året.

Når du har avsluttet utdanningen i utlandet, må du selv sende inn kopi av vitnemål eller endelig eksamensutskrift, slik at Lånekassen kan gjøre om lån til stipend. Omgjøringen skjer når skatteetaten sender likningen din til oss ( Lånekassen) i november, året etter at du fikk støtte. Derfor må du vente en stund før du vet hvor mye som blir gjort om til stipend.

Skolepengestøtten

Lånekassen gir skolepengestøtte til hel eller delvis dekning av skolepenger utenfor Norden med inntil kr 120.433 pr år. På Bachelor nivå fordeles beløpet på 50% lån og 50% stipend opptil kr 61590. Skolepenger utover dette blir gitt som lån. PÅ Masternivå blir 30% gitt som lån og 70% som stipend opptil kr 61.590. Skolepenger utover dette blir gitt som lån.

Du må dokumentere betalte skolepenger for siste skoleår, dersom du ikke tidligere har sendt inn C-skjema med disse opplysningene. Du bør helst gjøre det etter hvert studieår.

Du får også tilskudd til hjemreisepenger, se også linken til Lånekassen for utdanning i utlandet

Alle studenter anbefales å melde seg inn i ANSA. De har blant annet en god forsikringsordning for utenlandsstudenter. Denne forsikringen er skreddersydd for studenter i utlandet og inkluderer for eksempel brann, vannskader, hjemreise v/ulykke og sykdom mm.  I tillegg må du ha Europeisk Helseforsikring. Det har du automatisk som norsk statsborger, men du må kontakte Helfo for å få Helfokortet. Dette gjelder i utlandet sammen med ID eller pass.

I Spania må̊ alle studenter registrere seg i «Register of forregner» og også̊ søke om og få et N.I.E nr. Dette er noe som gjøres etter at du har kommet ned, og skolen er behjelpelig med dette. Vi har også et kontaktkontor, Homologation student service / informadrid@hostudents.com, som kan bistå med alt mulig av praktiske ting i Spania, som finne leilighet, hjelpe deg med å opprette Spansk bankkonto, NIE nummer, godkjenne det norske vitnemålet for studie i Spanian mm. Ellers er også skolen behjelpelig med dette.

Meny

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt.