fbpx
Søk
Close this search box.

Veterinær

Ta veterinærstudiet på Kypros v/EUC, undervisning 100% på engelsk!

European University Cyprus

European University Cyprus’ programtilbud innen alle disipliner i medisin og helsevitenskap har nå blitt beriket med godkjenningen av DVM-gradenog lanseringen av School of Veterinary Medicine.

Alle kjernefag følger kravene i det europeiske systemet for evaluering av veterinæropplæring (ESEVT) og andre EU- og internasjonale direktiver.Studentene får tidlig eksponering for dyrestell, husdyrhold og klinisk praksis og har tilgang til EUC Small Animal Veterinary Teaching Hospital og et bredt spekter av partnerskap for praktisk opplæring og valgfri praktisk opplæring. Nyutdannede av veterinærmedisingraden vil være i stand til å gå inn i alle allment anerkjente disipliner innen veterinæryrket.

European University Cyprus er rangert som QS Top Universities, som ranker de mest prestisjefylte universitetene i USA, Canada og Europa. Universitetetskjeden er svært stolt av å ha to Nobelpris vinner innen kjemi på sitt institutt.

EUC har et omdømme for excellence i undervisning, innovasjon og forskning.

Praktisk informasjon

Opptakskrav

  • Pass 
  • Vitnemål 
  • Utfylt søknad 
  • Personlig erklæring
  • Anbefalingsbrev fra lærer

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Du ser priser ovenfor.  Ta kontakt om noe er uklart. 

Alle skolene vi samarbeide rmed er støttet av lånekassen. Det vil si at du får hele skolepengebeløpet støttet. Hvert år, vil litt under 40.000 av det totale skolepengebeløpet fra Lånekassen konvertert til stipend. Den resterende delen drar du med deg videre som lån

I tillegg får du Basisstøtte til å bo og leve for. Den er på litt under 130.000 pr år. Når du har fullført din grad, vil Lånekassen kovertere 40%- prosent- av dette beløpet til stipend og resten blir stående som lån. Dette er likt som i Norge. 

Alle studenter anbefales å melde seg inn i ANSA. De har blant annet en god forsikringsordning for utenlandsstudenter. Denne forsikringen er skreddersydd for studenter i utlandet og inkluderer for eksempel brann, vannskader, hjemreise v/ulykke og sykdom mm.  I tillegg må du ha Europeisk Helseforsikring. Det har du automatisk som norsk statsborger, men du må kontakte Helfo for å få Helfokortet. Dette gjelder i utlandet sammen med ID eller pass.

I Spania må̊ alle studenter registrere seg i «Register of forregner» og også̊ søke om og få et N.I.E nr. Dette er noe som gjøres etter at du har kommet ned, og skolen er behjelpelig med dette. Vi har også et kontaktkontor, Homologation student service / informadrid@hostudents.com, som kan bistå med alt mulig av praktiske ting i Spania, som finne leilighet, hjelpe deg med å opprette Spansk bankkonto, NIE nummer, godkjenne det norske vitnemålet for studie i Spanian mm. Ellers er også skolen behjelpelig med dette.

Vi formidler bomuligheter, ta kontakt for mer info.  Du finner bolig i de fleste byene fra 400- 450  euro og oppover. Det er mange muligheter, vi sender deg mer detaljert info og linker til byråer som formidler bolig til studenter.

Lånekassen støtter språkkurs med 21.000 (stipend), når dette kreves som en del av det å kunne fullføre graden/programmet, og du velger et kurs som går over minimum 4 uker, og inneholder mer enn 60 undervisningstimer totalt. 

Spør oss gjerne om dette, så kan vi hjelpe deg 

Meny

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt.