fbpx
Søk
Close this search box.

Bachelor in management

Drømmer du om etterspurte kompetanser innen organisasjon og ledelse? 
Da er en utdanning innen management noe for deg!

«Å flytte til Barcelona og studere Business Management på TBS har definitivt vært det beste valget jeg har tatt. Det er en så utroligt ny og spennende opplevelse hvor man hver dag møter på nye mennesker fra hele verden. Det som virkelig gjør studietiden her unik, er fellesskapet på skolen. Alle er villige til å hjelpe hverandre med å komme gjennom studiene, og vi støtter og motiverer hverandre til å nå våre mål. Utenom studiene finner vi alltid på mye gøy, som å prøve ut nye resturanter, strender eller rooftops! Barcelona er en fantastisk by, med uendeligt med ting å finne på. Hver dag er unik og det er det jeg elsker mest med å bo og studere her, man blir faktisk talt aldri lei og gira for hver dag som kommer»

Toulouse Business School

Toulouse Business School er en franskeid skole, med campus også i Barcelona og Casablanca. Etter endt skolegang får du både fransk og spansk diplom.Skolen er trippelakkreditert noe kun 1% av business skoler i verden er. Dette vil si at skolen holder et høyt akademisk nivå.

Bachelor in management gir deg brede muligheter på jobbmarkedet. Du vil lære det fundamentale innen management og det tredje året velger du fordypning, her kan du velge innen 20 retninger.

Du har også en mulighet for utveksling hvor du vil i verden andre semester på år 2, noe som virkelig anbefales! Da får du en bredere erfaring og blir desto mer aktuell på arbeidsmarkedet. På TBS har du muligheten til å tilbringe hvert år på ulike TBS campus. Du kan for eksempel starte i Toulouse, ta utveksling andre året til Casablanca og avslutte i Barcelona eller motsatt. Uansett hvilket campus du befinner deg på, er det samme innhold, samme skole og samme program.

Praktisk informasjon

Opptakskrav

  • Pass 
  • Vitnemål 
  • Online søknad 
  • Engelsktest 
  • Intervju med professor 

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

Universidad europea

Universidad Europea tilbyr en helhetlig akademisk opplevelse, som gjør deg rustet for å tre inn på et internasjonalt arbeidsmarked.

Alle studieprogrammene er tilpasset samfunnets og arbeidsmarkedets krav, samt studentenes behov. I tillegg til et enormt utvalg av spanske studieprogram, kan du velge blant flere internasjonale program som undervises på engelsk.

Business Management (Valencia) : 4- årig program som gjør deg i stand til å være en leder i en evig forandrende business verden. Studiet inneholder fagområder som: økonomi, strategisk ledelse, og HR ledelse. 

Business Administration (Madrid): 4 – årig grad som er designet for å gi deg ferdigheter som kreves for å takle de problemer som selskaper står ovenfor i dag. I tillegg får du de ferdigheter som er nødvendig for å skape ditt eget selskap. 

Praktisk informasjon

Opptakskrav

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

Enten din lidenskap er fotball eller mote, sosiale medier eller reise – har alt en forretningsmessig side. BBA i Business Studies er en allsidig og fleksibel grad som trener studenter i praktiske forretningsferdigheter innen områder som regnskap, finans, personalledelse, strategi, endringsledelse og kvantitativ og kvalitativ analyse. EUC Business Studies-graden ruster deg til å løse virkelige problemer, tilføre verdi til produkter eller tjenester, og starte din egen bedrift.

Internships hos topp selskaper sikrer at studentene ved EUC får verdifull erfaring for å raskt kickstarte karrieren. Studentene ved EUC går direkte ut i arbeidsmarkedet, starter opp egne virksomheter eller forsetter studiene i MBA-programmer eller mer spesialiserte mastergrader.

Praktisk informasjon

Opptakskrav

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Det er ulike priser for hvert universitet, du kan lese spesifikk pris under hvert universitet lenger opp på siden. 

Utdanningsstøtten /Basisstøtten
Kr 120.000 -årlig ( 2019/2020) blir gitt som lån, hvorav 40% av støtten omgjøres til stipend forutsatt at alle eksamener er bestått. Beløpet betales ut 2 ganger i året.

Når du har avsluttet utdanningen i utlandet, må du selv sende inn kopi av vitnemål eller endelig eksamensutskrift, slik at Lånekassen kan gjøre om lån til stipend. Omgjøringen skjer når skatteetaten sender likningen din til oss ( Lånekassen) i november, året etter at du fikk støtte. Derfor må du vente en stund før du vet hvor mye som blir gjort om til stipend.

Skolepengestøtten

Lånekassen gir skolepengestøtte til hel eller delvis dekning av skolepenger utenfor Norden med inntil kr 131.386. I tillegg kan du få inntil kr 101 800 kr mer i lån for kostbare studier,  pr år.
På Bachelor nivå fordeles beløpet på 50% lån og 50% stipend inntil kr kr 67.181. Skolepenger utover dette blir gitt som lån.

På Masternivå, vil støtte til skolepenger inntil 67 191 kroner består av 70 prosent stipend (47 034 kroner) og 30 prosent lån (20 157 kroner). Beløp over 67 191 kroner blir bare gitt som lån. Stipendandelen av skolepengestøtten er altså maksimalt 47 034 kroner.

Du må dokumentere betalte skolepenger for siste skoleår, dersom du ikke tidligere har sendt inn C-skjema med disse opplysningene. Du bør helst gjøre det etter hvert studieår.

Du får også tilskudd til hjemreisepenger, se også linken til Lånekassen for utdanning i utlan

Alle studenter anbefales å melde seg inn i ANSA. De har blant annet en god forsikringsordning for utenlandsstudenter. Denne forsikringen er skreddersydd for studenter i utlandet og inkluderer for eksempel brann, vannskader, hjemreise v/ulykke og sykdom mm.  I tillegg må du ha Europeisk Helseforsikring. Det har du automatisk som norsk statsborger, men du må kontakte Helfo for å få Helfokortet. Dette gjelder i utlandet sammen med ID eller pass.

I Spania må̊ alle studenter registrere seg i «Register of forregner» og også̊ søke om og få et N.I.E nr. Dette er noe som gjøres etter at du har kommet ned, og skolen er behjelpelig med dette. Vi har også et kontaktkontor, Homologation student service / informadrid@hostudents.com, som kan bistå med alt mulig av praktiske ting i Spania, som finne leilighet, hjelpe deg med å opprette Spansk bankkonto, NIE nummer, godkjenne det norske vitnemålet for studie i Spanian mm. Ellers er også skolen behjelpelig med dette.

Vi er behjelpelige med linker og annen info du trenger for å søke bolig. Dette er noe vi starter med etter du eventuelt har plass på universitetet. 

Meny

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt.