fbpx
Søk
Close this search box.

Universidad Europa Madrid, Valencia & Alicante

Dette er en drøm av en campus, med alle de fasiliteter du kan tenke deg. Må oppleves!

OM UNIVERSITETET

Universidad Europea (UE) ble grunnlagt i 1995 og tilbyr en multikulturell opplevelse. Det internasjonale miljøet gjør at UE skiller seg ut; her tilbys en utdanning som er åpen for verden.  UE har 17.000 studenter på sine 4 campuser i Spania (Valencia, Madrid, Alicante, Kanariøyene), 30% av de er internasjonale. 89% av studentene er ansatt innen et år etter utdanning. 

Universitetet har over 300 avtaler og du kan ta del i en internasjonal opplevelse på utveksling ved de aller fleste programmer. 

UE har 4 av 5 mulige stjerner i den prestisjefylte internasjonale rankingen av universitetskvalitet «QS stars». 

Mange norske studenter reiser ned til Spania og studerer en av de mange bachelor og master grandene du kan studere ved Universidad Europea i hvert år! 

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med… 

FAQ

Det er ulike priser på alle programmene. Du kan se inne på alle programmene hva studiet koster. 

Basisstøtten

Du søker om bo og leve kostnader. Du får ca. 130.000 NOK på ett (1) år, hvorav 40% av denne støtten omgjøres til stipend. Forutsatt at alle eksamener er bestått. Beløpet betales ut 2 ganger i året.

Når du har avsluttet utdanningen i utlandet, må du selv sende inn kopi av vitnemål eller endelig eksamensutskrift, slik at Lånekassen kan gjøre om lån til stipend. Omgjøringen skjer når skatteetaten sender likningen din til oss ( Lånekassen) i november, året etter at du fikk støtte. Derfor må du vente en stund før du vet hvor mye som blir gjort om til stipend.

Skolepengestøtten

Lånekassen støtter skolepengene du betaler til skolen. Etter endt utdanning blir ca 37.000 NOK fra hvert år gjort om til stipend.

Du må dokumentere betalte skolepenger for siste skoleår, dersom du ikke tidligere har sendt inn C-skjema med disse opplysningene. Du bør helst gjøre det etter hvert studieår.

Du får også tilskudd til hjemreisepenger, se også linken til Lånekassen for utdanning i utlandet , her kan du også lett regne ut hvor mye støtte du får, utbetalingsplan, og omgjøring til stipend. 
 
 

Alle studenter anbefales å melde seg inn i ANSA. De har blant annet en god forsikringsordning for utenlandsstudenter. Denne forsikringen er skreddersydd for studenter i utlandet og inkluderer for eksempel brann, vannskader, hjemreise v/ulykke og sykdom mm.  I tillegg må du ha Europeisk Helseforsikring. Det har du automatisk som norsk statsborger, men du må kontakte Helfo for å få Helfokortet. Dette gjelder i utlandet sammen med ID eller pass.

Du er selv ansvarlig for å finne bolig. Studentene leier som regel privat. Vi kan være behjelpelig med å sende deg linker hvor du kan finne bolig. I tillegg setter vi deg i kontakt med andre norske studenter, som du også kan snakke med om å finne bolig sammen. 

Meny

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt.