fbpx

Odontologi

Vil du ta tannlegeutdanning i utlandet? Velg mellom Madrid, Valencia og Kypros.

Odontologi

Profesjonssutdanning – 5 år.

Vi jobber med følgende land/byer og universitet

  • European University Cyprus
  • Universidad Europea i Madrid og i Valencia
  • CEU San Pablo Madrid
  • CEU Herrera Valencia

 

Les mer om de ulike universitet, program nedenfor. Ta gjerne kontakt med oss for mer info om søknads- og opptaksprosess. Vi hjlper deg mer enn gjerne med dette, og annet du lurer på.

Tannlegeutdanningen – generell info.

Tannlegeutdanningen er et harmonisert fag innefor EU/EØS.

Tannlege er et harmonisert yrke innen EU/EØS og Sveits. Det vil si at dersom du oppnår autorisasjon som tannlege i et av landene, har du rett til autorisasjon i Norge, samt i resten av EU/EØS/Sveits

Her er en oversikt over hvilke grader/titler/diplomer de ulike harmoniserte utdanningene i EØS-landene som er omfattet av harmoniseringsordninge: https://lovdata.no/static/SF/sf-20081008-1130-01-08.pdf?timestamp=1507892643000

Hver og en må søke Helsedirektoratet om norsk autorisasjon etter endt utdanning.
Ta kontakt for å få hjelp til å søke til tannlegestudiet– kostnadsfritt, se de ulike universitet og utdanninger nedenfor.

Odontologi v/European University Cyprus

European University Cyprus har toppmoderne teknologi, er svært anerkjente for sine studier innen medisin og helsefag, og tiltrekker seg akademikere og studenter fra hele verden.
European University Cyprus har et omdømme for excellence i undervisning, innovasjon og forskning.EUC har en Nobelsprisvinner i kjemi i sitt fakultetforening.


European University Cyprus er rangert blant  QS TOP UNIVERSITETER (QS StarsTM). Universitetet innehar den høyeste fem stjerneklassifiseringen i undervisning, fasiliteter inklusiv  sosialt ansvar og internasjonalisering.
Se detaljert innhold om søknadskriterier, og innhold  i program nedenfor, og/eller ta kontakt med oss.

Ta kontakt med inger@studieriutlandet.org for søknads- og opptaksprosess.

 

Odontologi v/Universidad Europea Madrid og Valencia

 Villaviciosa de Odón campus i Madrid, en drøm av et campus!  Eller, studer i Valencia, en vakker og storslagen Middelhavsby. 

Uansett, Universidad Europea har de mest avanserte fasilitetene,  fullt utstyrte laboratorier og simulatorer.
Alle fasiliteter er svært nye og moderne. UE madrid har også et eget Universitets- simulator- sykehus, der studenter innenfor Odontolog/Medisin/Psykologi jobber sammen under svært autentiske forhold.

Universidad Europea( Spania) tilbyr Odontologi både i Madrid og i Valencia. Du kan ikke søke på begge, kun hvis du blir stående på en venteliste der du søker.

Undervisningen foregår på engelsk alle 5 årene i Madrid, men i Valencia vil de 2 siste årene være på spansk.
Fordi du skal jobbe klinisk med pasienter, må man lære seg spansk tilsvarende B2 nivå ila de tre første årene, ved begge universitet.

Du vil få tilbud om spanskundervisning parallelt med studiet i de 2-3 første årene, og du kan også ta et forkurs. Lånekassen støtter språkkurs med 21.000 ( stipend), når dette kreves som en del av det å kunne fullføre graden/programmet, og du velger et kurs som går over minimum 4 uker, og inneholder mer enn 60 undervisningstimer totalt.

Se detaljert innhold om søknadskriterier, og innhold  i program nedenfor.
Ta kontakt med inger@studieriutlandet.org for søknads- og opptaksprosess.

Odontologi v/Universidad CEU Cardinal Herrera i Valencia

University Herrera i Valencia er det første private universitet, som ble etablert i provinsen Valencia for mer enn 50 år siden.

En innovativ utviklingsstrategi har gjort CEU Herrera til det mest internasjonale universitetet i regionen. Mer enn en fjerdedel av studentene ved universitetet er internasjonale, og universitetet har et klart fokus på å forberede studentene på dagens globaliserte verden. De har studenter fra mer enn 70 land.

Undervisningen er alle 5 årene på engelsk. Du må også ved dette universitetet lære deg spansk tilsvarende B2 fordi du skal jobbe klinisk med pasienter.
Lånekassen støtter språkkurs med 21.000 ( stipend), når dette kreves som en del av det å kunne fullføre graden/programmet, og du velger et kurs som går over minimum 4 uker, og inneholder mer enn 60 undervisningstimer totalt.
Se mer info om innhold i program nederts på siden.
Ta kontakt for søknads- ogopptaksprosess med  studeier i Utlandet inger@studieriutlandet.org

Deres visjoner er:

  • Å være et internasjonalt universitet
  • Å være et innovativt universitet
  • Å være et personlig universitet

 

Odontologi v/Universidad CEU San Pablo Madrid

Universidad CEU San Pablo Madrid  Herrera i Valencia er en del av den største og mest tradisjonelle private utdanningsinstitusjonen i Spania, CEU grunnlagt i 1933. Et stadig økende antall internasjonale studenter, som kommer fra mer enn 50 land, registrerer seg for å studere ved Universidad CEU San Pablo hvert år.

CEU universitetene har et samfunnsstøttene perspektiv, der utdanning og forskning skal bidra til å drive verden fremover på en bedre måte. San Pablo har også fokus på personlig tilpasning og utvikling av den enkelte student, med innovasjon og internasjonalisering som en del av sine verdier.
Undervisningen er alle 5 årene på engelsk. Du må også ved dette universitetet lære deg spansk tilsvarende B2 fordi du skal jobbe klinisk med pasienter.

Lånekassen støtter språkkurs med 21.000 ( stipend), når dette kreves som en del av det å kunne fullføre graden/programmet, og du velger et kurs som går over minimum 4 uker, og inneholder mer enn 60 undervisningstimer totalt.
Se mer info om innhold i program nederts på siden.

Ta kontakt for søknads- ogopptaksprosess med studier i Utlandet inger@studieriutlandet.org

Tannlegestudiet ved European University Cyprus

Tannlegestudiet ved Universidad Europea Madrid/Valencia

Tannlegestudiet v/Universidad CEU Cardinal Herrera

Tannlegestudiet v/ Universidad San Pablo Madrid

Referanser