fbpx
Søk
Close this search box.

 

 

International Business Economics og International Finance

Universidad europea

Informasjon om skolen 

Universidad Europea tilbyr en helhetlig akademisk opplevelse, som gjør deg rustet for å tre inn på et internasjonalt arbeidsmarked. Alle studieprogrammene er tilpasset samfunnets og arbeidsmarkedets krav, samt studentenes behov. I tillegg til et enormt utvalg av spanske studieprogram, kan du velge blant flere internasjonale program som undervises på engelsk.

På Universidad Europea kan du studere-alle 4 år:

 • Bachelors degree in Economic 
 • Global Bachelor Double Degree in International Business & International Relations 
 • Bachelor in Business Administration 
 • Global bachelors degree in business management and entrepreneurship  
 • Bachelor in Business Analytics 
 • Bachelors degree in marketing 
 • Global Bachelor in International Business

Praktisk informasjon

Opptakskrav

 • Pass 
 • Vitnemål 
 • Engelsktest 

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

European university cyprus

Informasjon om skolen 

BSc-graden i økonomi og finans ved EUC handler om å utvikle viktige ferdigheter innen økonomi samtidig som du lærer praktiske finansferdigheter. I en verden med stadig skiftende markeder og utfordrende forretningsmiljøer, forbereder en grad i økonomi og finans deg på å bruke økonomisk og finansiell teori til å ta verdifulle og etiske beslutninger på tvers av ulike sektorer. Hos EUC hjelper vi deg med å utvikle essensielle ferdigheter som analytisk problemløsning, samarbeidsevner, forskning og formidling av informasjon.

Økonomi og finans-graden er grundig og gir deg analytiske og kvantitative ferdigheter som er avgjørende for beslutningstaking og viktig for utforming av politikk. Gradens kvalifikasjoner gir også fritak for ACA/ACCA profesjonelle regnskapskvalifikasjoner, noe som er svært verdifullt for en karriere innen finansinstitusjoner og regnskapsfirmaer. Det er også mange muligheter for internships for økonomi- og finansstudenter, slik at du kan bygge opp en solid CV før du er ferdig med studiene.

Praktisk informasjon

Opptakskrav

 • Pass 
 • Vitnemål 
 • Utfylt søknad 
 • Engelsktest 
 • Intervju med professor 

Vi hjelper deg med hele søknadsprosessen gratis!

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Det er ulike priser for hvert universitet, du kan lese spesifikk pris under hvert universitet lenger opp på siden. 

Utdanningsstøtten /Basisstøtten
Kr 120.000 -årlig ( 2019/2020) blir gitt som lån, hvorav 40% av støtten omgjøres til stipend forutsatt at alle eksamener er bestått. Beløpet betales ut 2 ganger i året.

Når du har avsluttet utdanningen i utlandet, må du selv sende inn kopi av vitnemål eller endelig eksamensutskrift, slik at Lånekassen kan gjøre om lån til stipend. Omgjøringen skjer når skatteetaten sender likningen din til oss ( Lånekassen) i november, året etter at du fikk støtte. Derfor må du vente en stund før du vet hvor mye som blir gjort om til stipend.

Skolepengestøtten

Lånekassen gir skolepengestøtte til hel eller delvis dekning av skolepenger utenfor Norden med inntil kr 131.386. I tillegg kan du få inntil kr 101 800 kr mer i lån for kostbare studier,  pr år.
På Bachelor nivå fordeles beløpet på 50% lån og 50% stipend inntil kr kr 67.181. Skolepenger utover dette blir gitt som lån.

På Masternivå, vil støtte til skolepenger inntil 67 191 kroner består av 70 prosent stipend (47 034 kroner) og 30 prosent lån (20 157 kroner). Beløp over 67 191 kroner blir bare gitt som lån. Stipendandelen av skolepengestøtten er altså maksimalt 47 034 kroner.

Du må dokumentere betalte skolepenger for siste skoleår, dersom du ikke tidligere har sendt inn C-skjema med disse opplysningene. Du bør helst gjøre det etter hvert studieår.

Du får også tilskudd til hjemreisepenger, se også linken til Lånekassen for utdanning i utlan

Alle studenter anbefales å melde seg inn i ANSA. De har blant annet en god forsikringsordning for utenlandsstudenter. Denne forsikringen er skreddersydd for studenter i utlandet og inkluderer for eksempel brann, vannskader, hjemreise v/ulykke og sykdom mm.  I tillegg må du ha Europeisk Helseforsikring. Det har du automatisk som norsk statsborger, men du må kontakte Helfo for å få Helfokortet. Dette gjelder i utlandet sammen med ID eller pass.

I Spania må̊ alle studenter registrere seg i «Register of forregner» og også̊ søke om og få et N.I.E nr. Dette er noe som gjøres etter at du har kommet ned, og skolen er behjelpelig med dette. Vi har også et kontaktkontor, Homologation student service / informadrid@hostudents.com, som kan bistå med alt mulig av praktiske ting i Spania, som finne leilighet, hjelpe deg med å opprette Spansk bankkonto, NIE nummer, godkjenne det norske vitnemålet for studie i Spanian mm. Ellers er også skolen behjelpelig med dette.

Vi er behjelpelige med linker og annen info du trenger for å søke bolig. Dette er noe vi starter med etter du eventuelt har plass på universitetet. 

Meny

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt.