fbpx

Studier i utlandet

Hei!
Jeg heter Inger Mørken, og hjelper deg i søknads- og opptaksprosess mot utvalgte program og institusjoner i Madrid, Barcelona, Valencia, Milano, Roma, London, Toulouse, Paris og på Kypros.

Våre tjenester er gratis!
Ta kontakt!

veiledning

Våre veiledningstjenester er gratis. Vi støttes økonomisk av våre samarbeidsskoler for å kunne gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. Studier i Utlandet er din følgesvenn på veien mot dette målet og vi gleder oss til å kunne bidra i prosess om å finne det studiet i det landet, som du drømmer om. 

  • Liste element #1

SØKNADSPROSESS

Vi bidrar i hele søknads- og opptaksprosessen, andre nødvendige formaliteter, samt også bidragsyter i å det å finne seg et sted å bo.
I tillegg arrangerer vi besøksturer til universitetene, arrangerer informasjonsdager, er utstillere på utdanningsmesser mm.

  • Liste element #1

STUDIENE

Vår spesialkompetanse er følgende områder: Medisin, Tannlege, profesjonsstudiet i Psykologi, Arkitekt, Internasjonale Relasjoner, Internasjonal Business, Internasjonal Management, og Computer science. I tillegg tilbyr vi et bredt spekter innen Fashion & Design, Film & Media v/Regent`s University London.

  • Liste element #1

UNIVERSITETENE

Studier i Utlandet hjelper studiesøkende norske studenter med søknads- og opptaksprosessen til studieprogram i Madrid, Barcelona, Valencia, Paris, Toulouse, Milano, Roma, London og på Kypros. I disse byene jobber vi med utvalgte universitetet og studieinstitusjoner, som du finner på våre sider.

  • Liste element #1

Ta kontakt for mer informasjon / veiledning.