fbpx
Søk
Close this search box.

Arkitekt ingeniør / design

Side under ombygging 

Spansk arkitektur og arkitektutdanning i verdensklasse. Studer i Madrid eller Valencia

«Å studere i Spania som ingeniør innanfor design, er noko av det beste man kan oppleve i livet som student. Ved å studere i eit internasjonalt universitet i Spania, blir du kjent med mange nye folk, med ulike nasjonalitet og kultur. Alle i klassen hjelper kvarandre for å komme gjennum studiet under timen, og i fritida så er vi sosiale med kvarandre og gjer ulike aktiviteter for att båndet mellom elevane skal bli sterkare. Ingeniør innanfor design studiet er ikkje enkelt, men man for mykje hjelp av lærarane og innspirasjon fra denne flotte byen Valencia, der både det gamle og det nye spiller i harmoni med kvarandre. Du vil ikkje angre på at du tok valget ved å komme hit.»

-Hayla, industrielt design

CEU cardenal herrera

University Herrera i Valencia er det første private universitet, som ble etablert i provinsen Valencia for mer enn 50 år siden. En innovativ utviklingsstrategi har gjort CEU Herrera til det mest internasjonale universitetet i regionen. Mer enn en fjerdedel av studentene ved universitetet er internasjonale, og universitetet har et klart fokus på å forberede studentene på dagens globaliserte verden. De har studenter fra mer enn 70 land.

Om studiet

Arkitekt studiet passer deg som ønsker både å undersøke og skape sitt miljø. Universitetet bruker reising som en ressurs for læring og reising er en essensiell del av studieprogrammet i seg selv, der ulike studieområder blir integrert, og studentene får en virkelig følelse av verdiene til bygninger, steder og kulturer de besøker. Du vil etter endt utdanning ved Herrera bli en arkitekt med et global perspektiv, som gjør det mulig for deg å ta en internasjonal karriere samtidig som du er sterkt bevisst på hvordan bærekraft er nøkkelen til å transformere verden.

Praktisk informasjon

Opptakskrav

 • Pass 
 • Vitnemål 
 • Utfylt online søknad
 • CV 
 • Engelsktest 
 • Intervju med professor 

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

«Jeg er veldig fornøyd med valget mitt om å studere arkitektur her i Madrid. Ved å studere i Madrid har jeg fått muligheten til å møte mennesker fra hele verden. Jeg har fått mange gode venner, både fra Norge og andre land. Vi har små klasser i vanlige klasserom som gir oss muligheten til å bli godt kjent med hverandre og lærerne. Lærerne er veldig flinke og hjelper deg med hva enn du måtte lure på. Arkitekt studiet er mye jobb og det er desto enda viktigere at du har gode folk rundt deg som støtter deg og løfter deg opp. Dersom studier i utlandet er noe du interesserer deg for, vil jeg absolutt anbefale å studere i solfylte Madrid.»

– Agnes, arkitektur

universidad europea

Arkitektstudiet er universitetets flaggskip og vinner av to internasjonale priser innen arkitektur og teknologi. Studiet byr på et spennende miljø med banebrytende teknologi og med det siste innen avanserte dataprogrammer. Hver student har tilgang til spesifikke modellverksteder innen ulike fagområder. Studiet er også NAAB Akkreditert.

UEM gir spanskundervisning til internasjonale studenter parallelt de 2 første årene. Det er flere andre muligheter også til å lære seg spansk: Fra og med tredje året er 85% på engelsk, og 15% på spansk. Universitetet har også destinasjoner for utveksling i hele verden, fra Shanghai i øst til New York i vest. 

Opplæringen blir gitt gjennom workshops og praktisk arbeid, der studentene får utvikle prosjekter under veiledning av professorer, samt gjennom globale case-studier. Hvert år er flere fag dedikert til tverrfaglige prosjekter og praksisplasser. Du vil ila hele studietiden også jobbe med autentiske prosjektoppgaver fra spanske- og internasjonale firmaer.

Praktisk informasjon

Opptakskrav

 • Pass 
 • Vitnemål 
 • Utfylt online søknad
 • CV 
 • Engelsktest 
 • Egenhetstest
 • Ikke mattekrav, men fordel å ha R1 eller S1 + S2

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

CEU San pablo

Informasjon om studiet 

Arkitektur er i stadig utvikling og gir spennende utfordringer for å møte nye virkeligheter. Studiet ved CEU San Pablo omfatter kunst, ingeniørvitenskap, estetikk, design og kunnskap om landskap og byplanlegging.

Bachelorgraden i arkitektur ved Universidad CEU San Pablo vil gjøre deg til en konkurransedyktig arkitekt med evne til å lede bygge- og byplanleggingsprosjekter. Du vil studere med et innovativt pensum og kan bruke oppdaterte tekniske hjelpemidler. En komplett opplæring, tett på yrket, som også integrerer samfunnsansvar gjennom begreper som universell tilgjengelighet, bærekraft og energieffektivitet.

Denne graden har den internasjonale sertifiseringen fra NAAB (National Architectural Accrediting Board), akkrediteringsorganet for arkitekturstudier i USA. 

Mer enn 50 års undervisning i yrket og en sysselsettingsgrad på over 98% gjør CEU San Pablo til en av de beste private arkitektskolene i Spania. 

Praktisk informasjon

Opptakskrav

 • Pass 
 • Vitnemål 
 • Utfylt online søknad
 • CV 
 • Engelsktest 
 • Motivasjonsbrev
 • En fordel å ha S1+ S2/R1, men dette er ikke et krav

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

Luftfartsteknologi

Aerospace Engineering er en 4 – årig bachelorgrad som er designet til å utdanne fremtidige romfartsteknikere. Utdanningen ved UEM foregår via et multidisiplinært pensum, hvor du som ferdig utdannet har flere muligheter i arbeidslivet.

Tidligere uteksaminerte jobber innen engineering (teknikk, teknologi), offentlige funksjoner eller inne forskning/videre utdanning. Du får topp fasiliteter under dine fire år som student. blant annet utstyr til å simulere virkelighetsnære prosjekter, like de du vil møte i arbeidslivet. Slik som en vindtunnel. Du får også muligheten til å gjennomføre praksisperioder, internships for å lære av de som jobber i bransjen i dag. Studiet består av totalt 240 ECTS – direkte overførbart til studiepoeng. 

Praktisk informasjon

Opptakskrav

 • Pass 
 • Vitnemål 
 • Utfylt online søknad
 • CV 
 • Engelsktest 
 • Egenhetstest
 • Ikke mattekrav, men fordel å ha R1 eller S1 + S2

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

Industriell Systemteknikk

Industrial Systems Engineering – (speciality in mechanics) på Universidad Europea i Madrid er en fireårig bachelorgrad. 

Du starter med det fundamentale innen fysikk, kjemi og matematikk. På studiet jobber du med kunnskap innen mekanikk, slik som resistanse i materiale, maskindesign og produksjon. I løpet av studie vil du bli i stand til å være med i den mest simple produksjon til mer komplekse systemer.

Du velger ingeniørretningen du liker best: Mechanical (professional qualification) in english or Electronics and Automation (professional qualification), Industrial Organisation, Energy, Automotive, Robotics, Industrial Technologies in Spanish.

Studiet innen industriell systemteknikk ved Universidad Europea er den eneste bachelorgraden hvor du har muligheten til å oppnå en dobbel spesialisering på 4 år.

Praktisk informasjon

Opptakskrav

 • Pass 
 • Vitnemål 
 • Utfylt online søknad
 • CV 
 • Engelsktest 
 • Egenhetstest
 • Ikke mattekrav, men fordel å ha R1 eller S1 + S2

Søknadsprosessen foregår online og vi hjelper deg steg for steg gjennom hele søknadsprosessen

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Alle skolene vi samarbeide rmed er støttet av lånekassen. Det vil si at du får hele skolepengebeløpet støttet. Hvert år, vil litt under 40.000 av det totale skolepengebeløpet fra Lånekassen konvertert til stipend. Den resterende delen drar du med deg videre som lån

I tillegg får du Basisstøtte til å bo og leve for. Den er på litt under 130.000 pr år. Når du har fullført din grad, vil Lånekassen kovertere 40%- prosent- av dette beløpet til stipend og resten blir stående som lån. Dette er likt som i Norge. 

Alle studenter anbefales å melde seg inn i ANSA. De har blant annet en god forsikringsordning for utenlandsstudenter. Denne forsikringen er skreddersydd for studenter i utlandet og inkluderer for eksempel brann, vannskader, hjemreise v/ulykke og sykdom mm.  I tillegg må du ha Europeisk Helseforsikring. Det har du automatisk som norsk statsborger, men du må kontakte Helfo for å få Helfokortet. Dette gjelder i utlandet sammen med ID eller pass.

I Spania må̊ alle studenter registrere seg i «Register of forregner» og også̊ søke om og få et N.I.E nr. Dette er noe som gjøres etter at du har kommet ned, og skolen er behjelpelig med dette. Vi har også et kontaktkontor, Homologation student service / informadrid@hostudents.com, som kan bistå med alt mulig av praktiske ting i Spania, som finne leilighet, hjelpe deg med å opprette Spansk bankkonto, NIE nummer, godkjenne det norske vitnemålet for studie i Spanian mm. Ellers er også skolen behjelpelig med dette.

Vi formidler bomuligheter, ta kontakt for mer info.  Du finner bolig i Madrid fra 400- 450  euro og oppover, det samme gjelder Valencia. Det er mange muligheter, jeg sender deg mer detaljert info og linker til byråer som formidler bolig til studenter.

Meny

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt.