fbpx
Søk
Close this search box.

Universidad Europa Valencia

I hjertet av Europa, med 300 soldager i året, kan du bli student ved dette toppmoderne campus i et spennende internasjonalet miljø

 

Tannlege

Profesjonsstudium 5 år

100% Engelsk

Dekkes av Lånekassen

Løpende opptak fra januar 

Oppstart september 
 
 
 

Profesjonsstudiet i Psykologi

Profesjonsstudium
4 år Bachelor 100% Engelsk
+
1,5 år klinisk Master Spansk

Dekkes av Lånekassen

Løpende opptak fra januar

Oppstart september

arkitekt

 
NAL Akkreditert- 6 år
2 første år 100% Engelsk
Resterende:  85% Engelsk/
15% spansk
Dekkes av Lånekassen

Løpende opptak fra januar
Oppstart september

 

Global International relations

 
4 år Bachelor 100% Engelsk

M/exchange to London School of Economics 

Dekkes av Lånekassen

Løpende opptak fra januar
Oppstart septemberGlobal International Business

 
4 år Bachelor 100% Engelsk

M/exchange to London School of Economics 

Dekkes av Lånekassen

Løpende opptak fra januar
Oppstart september
 

masterprogram i idrett v/real madrid Graduade School

Ettårige Masterprogram i Real Madrid Graduade School 100% Engelsk

Sport Marketing
Sport Management

Sporttraining & Nutrition

 
Dekkes av Lånekassen
Løpende opptak fra januar
Dekkes av Lånekassen 
 

Universidad Europea Madrid

Dette er en drøm av en campus, med alle de fasiliteter du kan tenke deg. Må oppleves!

Ved Universidad Europea, er rundt en tredjedel av studentene internasjonale. Med medlemskap i Laureate International Universities Network, er universitetet også knyttet til over én million studenter på 70 universiteter verden over. Det internasjonale miljøet gjør at Universidad Europea skiller seg ut; her tilbys en utdanning som er åpen for verden.

Madrid kan skilte med et pulserende og attraktivt kulturliv, med blant annet konserter, idrettsarrangementer, teatre, utstillinger, filmpremierer, motevisninger, konferanser og mye mer.

Madrid er også en multikulturell by med en gastronomisk personlighet, hvor du kan nyte mat fra alle verdenshjørner uten å forlate byen. Maten reflekterer byens kulturelle velstand og mangfold. Videre er Madrid en trygg by, hvor det er enkelt å finne bosted, og hvor levekostnadene er lave. Byen har også et utmerket helsevesen og et behagelig klima.

Sist, men ikke minst, er Madrid en by med et attraktivt språk. Spansk er det tredje mest talte språket i verden, og dermed et nyttig språk å lære seg.

Opptakskrav

Fyller du kravene og søker i tide, vil du være kvalifisert for  studier ved Universitetet.

Søknad til Bachelorprogram/ Arkitekt & Psykologi

Sammen med utfylt søknad, vitnemål/utskrift karakterer, pass, motivasjonsbrev og "written intevju", må du gjennomføre online opptaksprøver. Les mer........

Søknad til Master- program i Idrett

Sammen med utfylt søknad, Bachelor vitnemål/utskrift karakterer, pass, CV, vil du også måtte ha et Skype Intervju. Les mer........

Søknad til Tannlegestudiet

Sammen med utfylt søknad, vitnemål/utskrift karakterer, pass, motivasjonsbrev og "written intevju", må du gjennomføre online opptaksprøver. Les mer........

Real Madrid
Verdens største Sportsklubb

Nå har du mulighet til å ta en Master i Idrett i Real Madrid!

Toppinntektsgeneratoren med verdens mest anerkjente merkevare innen idrett.
Velg mellom de 3 programmene; Sports Management/Sport Marketing/Sports Training and Nutrition.

Du drømmer ikke!

Dette er et samarbeide mellom Real Madrid Fotball klubb og Universidad Europea De Madrid
Disse to institusjonene har sammen skapt “Real Madrid Graduate School.
Ta kontakt for hjelp til hele søknads- og opptaksprosessen!

Master degree in Sports Management

Se detaljert oppbygning og innhold i pdf-filen nedefor

Master degree in Sports Training & Nutrition

Se detaljert oppbygning og innhold i pdf-filen nedefor

Master degree in Sports Marketing

Se detaljert oppbygning og innhold i pdf-filen nedefor

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Skolepengene varierer for de ulike programmene fra ca. 9.000 euro for Psykologi, 12.500 euro for Arkitekt, Globale  Bachhelorprogram 14.400 til tannlege ca 20.000 euro.  Ta kontakt for eksakt beløp for ønsket studieprogram. 

Utdanningsstøtten /Basisstøtten
Penger til bruk for å bo og leve, uavhengig av land.  Ca 114.000 årlig blir gitt som lån, hvorav 40% av støtten omgjøres til stipend forutsatt at alle eksamener er bestått. Beløpet betales ut 2 ganger i året.

Når du har avsluttet utdanningen i utlandet, må du selv sende inn kopi av vitnemål eller endelig eksamensutskrift, slik at Lånekassen kan gjøre om lån til stipend. Omgjøringen skjer når skatteetaten sender likningen din til  Lånekassen (november, året etter at du fikk støtte). Derfor må du vente en stund før du vet hvor mye som blir gjort om til stipend.

Skolepengestøtten

Lånekassen gir skolepengestøtte til hel eller delvis dekning av skolepenger utenfor Norden med inntil kr 130.000 pr år.

NB! Lånekassen/de politiske myndigheter har nå utvidet rammen for skolepenger med 100.000kr for dyre utdanninger. På Bachelor nivå fordeles beløpet på 50% lån og 50% stipend opptil ca kr  65.000. Skolepenger utover dette blir gitt som lån. PÅ Masternivå blir 30% gitt som lån og 70% som stipend opptil ca kr 65.000. Skolepenger utover dette blir gitt som lån.

Du må dokumentere betalte skolepenger for siste skoleår, dersom du ikke tidligere har sendt inn C-skjema med disse opplysningene. Du bør helst gjøre det etter hvert studieår.

Du får også tilskudd til hjemreisepenger, se også linken til Lånekassen for utdanning i utlandet

Alle studenter anbefales å melde seg inn i ANSA. De har blant annet en god forsikringsordning for utenlandsstudenter. Denne forsikringen er skreddersydd for studenter i utlandet og inkluderer for eksempel brann, vannskader, hjemreise v/ulykke og sykdom mm.  I tillegg må du ha Europeisk Helseforsikring. Det har du automatisk som norsk statsborger, men du må kontakte Helfo for å få Helfokortet. Dette gjelder i utlandet sammen med ID eller pass.

I Spania må̊ alle studenter registrere seg i «Register of forregner» og også̊ søke om og få et N.I.E nr. Dette er noe som gjøres etter at du har kommet ned, og skolen er behjelpelig med dette. Vi har også et kontaktkontor, Homologation student service / informadrid@hostudents.com, som kan bistå med alt mulig av praktiske ting i Spania, som finne leilighet, hjelpe deg med å opprette Spansk bankkonto, NIE nummer, godkjenne det norske vitnemålet for studie i Spania mm. 

Det mest vanlige er at to eller flere studenter leier leilighet sammen. Vi  har også kontakt med et byrå som kan hjelpe dere med dette og mye annet tilknyttet det å leve og studere i Spania.

Se også disse linkene for Innkvartering:  UEM accomodation portal og Accomodation agencies og Valencia .Det er også mulighet for å bo på Campus inne på selve Universitetsområdet. Her inngår all mat, rengjøring mm i leien. Men, dette er et dyrt alternativ, og koster ca 1500 euro pr. måned.

Følgende kostnadsoverslag er opplyst fra UEM Privat leilighet, flere sammen: Total utgifter per måned cirka 1000 euro som  inkluderer alt som; leie, strøm, mat, transport andre fritidskostnader/levekostnader. Se ellers oversikt over kostnadsnivå i skjemaet nedenfor oppgitt fra UE.

  Madrid Valencia
 BO 350 euro + 300 euro+
 Mat i Supermarked200-300 euro 200 euro
 Mat i Restaurant/Kafe 9-12 euro 9-12 euro
 Metro/Buss/Tog 54-82 euro, avhengig av sone 45 euro

5

Veksling av innhold

Meny

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt.