fbpx

Regent's University London

Studèr i hjertet av Regent’s Park i London sentrum, til misunnelse for  andre institusjoner.
Universitetet har  110 mål  med private hager. Et perfekt  sted for studier, avslapning og konsentrasjon.

MED VERDENSMETEROPOLEN,  LONDON,  RETT UTENFOR HAGEPORTEN

Film, Media & Performance

3-  årige Bachelor program ( HON)
Flere retninger, ofte med  noen felles kjernefag.

– Film & Screen (Filmproduction)
– Film & Screen( Screenwriting & Producing)
– Film & Screen( TV & Digital Mediaproduction)
– Acting (Stage & Screen)

business & management

3-  årige Bachelor program ( HON)
Flere retninger, ofte med  noen felles kjernefag.

– International Business
– Global Management (Innovasjon/Entrepenørskap)
– Global Management ( Finance)
– Global Management (Leadership and Management)
– Global Management (Marketing)

 

fashion & design

3- årige Bachelor program (HON).
Velge mellom mange ulike retninger/fordypnininger,  innen Fashion & design. Flere av retningene har felles kjernefag.

– Fashion Design
– Fashion Design (Marketing)
– Fashion Marketing
– Fashion Marketing  (Styling)
– Fashion Marketing ( Buying)
– Fashion Marketing (Public Relations)
– Interior Design
– Graphic & Digital Design

liberal arts & humanities

3-årige Bachelorprogram (HON), mange program å velge mellom.

– Internasjonale Relasjoner 
– Politisk Vitenskap   
– Journalistikk 
– PR (Public Realtions) 
– Media og ommunikasjon

– Engelsk 
– Kunsthistorie 
– Historie 
– Film studier

Psykologi

3- årig Bachelorgrad i Psykologi ( HON)

Master program

Regents University tilbyr utallige Masterprogram innenfor områdene nedenfor. Ta kontakt for mer info!

– Business & Management
– Political & International
– Relations
– Fashion & Design
– Film, Media & Performance
– Psychoterapy & Psychology

Regent's Universty London

Fantastisk plassert i Regent`s park, en oase midt i verdensmetropolen London.  
Bachelor programmene som tilbys ved Regent`s University of London er HONS- degree`s. Dette betyr at alle deres programmer ligger på et høyt faglig nivå, der både mengde, dypde og formidling av kunnskap er i ypperste klasse.

Regent’s University London er Londons eneste uavhengige, ikke-for-profit universitet, med et høyt kosmopolitisk samfunn basert i kongelig Regent’s Park og Marylebone.

Hoved campus i Regent’s Park, som ligger i 11 hektar med privat hage, er en rolig og tilbaketrukket fristed for kropp og sjel. En kort spasertur unna ligger  Marylebone campus i et nabolag kjent for sine eksklusive designerbutikker, kafeer og designbutikker. Med nærhet til sentrum av London og byens berømte teatre, gallerier, museer, samt store sports- og underholdningssteder.

Regent`s er liten og intimt nok til å gi en “hjemmefølesle” for studentene – med godt under 5000 studenter på campus, blir  studenter og stab kjent med hverandre ved navn, og studentene drar nytte av mange kontaktpersoner med sine veiledere.

Dette er et møteplass for folk fra hele verden. Regent`s er stolt over å ha studenter fra mer enn 140 nasjonaliteter på campus. Med mer enn 15.000 alumni i 155 land, er Regent`s ferdigutdannede studenter en del av universitetets medlemssamfunn uansett hvor de er i verden

Som student ved Regents vil du få et høyt nivå av personlig oppmerksomhet, og dette begynner fra det øyeblikket du søker opptak til et av programmene. Regents er opptatt av å forstå hvem du er og hva dine ferdigheter og interesser kan være. De  er interessert i ditt potensialet som student, så vel som dine tidligere prestasjoner. Hver  søknad blir grundig individuelt vurdert, og alle dine ferdigheter, interesser og personlige egenskaper blir lagt til grunn ved opptak. Normalt tar det ca 10 dager fra din fullstendige søknad er sendt, og til du får svar. Sjekk denne video for opptakskrav, og også info nedenfor.   Noen av fagene har tilleggsopptakskrav, se også nedenfor. 

Opptakskrav

Sammen med din utfylte søknad: Vitnemål,på engelsk ( VGs/Bachelor) - Motivasjonsbrev(Ta kontakt for mal - Anbefalingsbrev fra tidligere lærer( må sendes direkte fra lærer til Studier I Utlandet)
- Pass
- Engelsk test( Hvis ikk engelsk er ditt morsmål/IB vitnemål/Bachelorgrad på engelsk: IELTS/TOEFL, PTE(Test fra Regents)

Portofølgekrav for Interior Design

Vi ønsker å se minst tre forskjellige prosjekter, som viser din individuelle forståelse og tilnærming. Vi er opptatt av å se designprosessen og ikke bare det endelige resultatet. Vi ønsker skisser, undersøkelser, fotografier, tegninger, gjengivelser, materiell eksperimentering, mm.

Portoføljekrav for Fashion Design

Etter innlevering av søknaden vil du bli bedt om å presentere designarbeidet ditt, som kan omfatte; plagg, 3D-eksperimenter, skissebøker, digitale bilder etc. Regents ønsker å se designprosessen, ikke bare det endelige utfallet.

Portoføljekrav for Graphic & Digital Design

Vi ønsker å se arbeid fra deg, som viser dine forskningsferdigheter, kreativ tenkning og idér, eksperimentering, skissebøker, Vennligst vis også et ferdig arbeidsstykker du er stolt av.
Se detaljert portoføjebeskrivelse i denne linken https://www.regents.ac.uk/portfolio-guidance

Audition for Bachelor program : Acting for Stage & Screen

Søkere må gjennom en Audition. Dette blir organisert etter at din søknad er mottatt og godtatt. Du vil få en invitasjon til å delta på audition sammen med en detaljert beslrivelse av hva den skal inneholde.

Hver kandidat vil bli tildelt tid for en individuelle audisjon og intervju. Auditionspakken inneholder klare retningslinjer for hva de ønsker fra deg, og hvordan du kan forberede deg best mulig. Er du forhindret fra å reise til London, finnes alternativer for hvordan dette kan ordnes.

Ta kontakt!

Opptakskrav

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Det koster ca 17.000 pund pr skoleår å studere ved Regent`s University, uavhengig av program.

 

Utdanningsstøtten /Basisstøtten
Kr 115.00 -årlig blir gitt som lån, hvorav 40% av støtten omgjøres til stipend forutsatt at alle eksamener er bestått. Beløpet betales ut 2 ganger i året.

Når du har avsluttet utdanningen i utlandet, må du selv sende inn kopi av vitnemål eller endelig eksamensutskrift, slik at Lånekassen kan gjøre om lån til stipend. Omgjøringen skjer når skatteetaten sender likningen din til oss ( Lånekassen) i november, året etter at du fikk støtte. Derfor må du vente en stund før du vet hvor mye som blir gjort om til stipend.

Skolepengestøtten

Lånekassen gir skolepengestøtte til hel eller delvis dekning av skolepenger utenfor Norden med inntil kr 131.386. I tillegg kan du få inntil kr 101 800 kr mer i lån for kostbare studier,  pr år.
På Bachelor nivå fordeles beløpet på 50% lån og 50% stipend inntil kr kr 67.181. Skolepenger utover dette blir gitt som lån.

På Masternivå, vil støtte til skolepenger inntil 67 191 kroner består av 70 prosent stipend (47 034 kroner) og 30 prosent lån (20 157 kroner). Beløp over 67 191 kroner blir bare gitt som lån. Stipendandelen av skolepengestøtten er altså maksimalt 47 034 kroner.

Du må dokumentere betalte skolepenger for siste skoleår, dersom du ikke tidligere har sendt inn C-skjema med disse opplysningene. Du bør helst gjøre det etter hvert studieår.

Du får også tilskudd til hjemreisepenger, se også linken til Lånekassen for utdanning i utlan

Alle studenter anbefales å melde seg inn i ANSA. De har blant annet en god forsikringsordning for utenlandsstudenter. Denne forsikringen er skreddersydd for studenter i utlandet og inkluderer for eksempel brann, vannskader, hjemreise v/ulykke og sykdom mm.  I tillegg må du ha Europeisk Helseforsikring. Det har du automatisk som norsk statsborger, men du må kontakte Helfo for å få Helfokortet. Dette gjelder i utlandet sammen med ID eller pass.

I Spania må̊ alle studenter registrere seg i «Register of forregner» og også̊ søke om og få et N.I.E nr. Dette er noe som gjøres etter at du har kommet ned, og skolen er behjelpelig med dette. Vi har også et kontaktkontor, Homologation student service / informadrid@hostudents.com, som kan bistå med alt mulig av praktiske ting i Spania, som finne leilighet, hjelpe deg med å opprette Spansk bankkonto, NIE nummer, godkjenne det norske vitnemålet for studie i Spanian mm. Ellers er også skolen behjelpelig med dette.

Det mest vanlige er at to eller flere studenter leier leilighet sammen. Vi  har også kontakt med et byrå som kan hjelpe dere med dette og mye annet tilknyttet det å leve og studere i Spania.

Se også disse linkene for Innkvartering:  UEM accomodation portal og Accomodation agencies og Valencia .Det er også mulighet for å bo på Campus inne på selve Universitetsområdet. Her inngår all mat, rengjøring mm i leien. Men, dette er et dyrt alternativ, og koster ca 1300 euro pr. måned.

Følgende kostnadsoverslag er opplyst fra UEM Privat leilighet, flere sammen: Total utgifter per måned cirka 1000 euro som  inkluderer alt som; leie, strøm, mat, transport andre fritidskostnader/levekostnader. Se ellers oversikt over kostnadsnivå i skjemaet nedenfor oppgitt fra UE.

  Madrid Valencia
 BO 350 euro + 300 euro+
 Mat i Supermarked200-300 euro 200 euro
 Mat i Restaurant/Kafe 9-12 euro 9-12 euro
 Metro/Buss/Tog 54-82 euro, avhengig av sone 45 euro

Aktuelt

Referanser