fbpx

Acting for Stage & Screen
Film & Screen

I verdensmetropolen London.

Film & Screen

Den moderne filmindustrien endrer seg raskt og har muligheter til å vise seg enda mer tilgjengelig for filmskapere. Du vil tilbringe tre år i  å utvikle kreativiteten din, din stemme som kunstner, dine tekniske ferdigheter og din visuelle tillit som historieforteller.

Dette programmet, laget og lært av film- og mediefagfolk, vil gjøre det mulig for deg å ikke bare utvikle din egen filmskapende stil, men å gjøre det på en rekke plattformer, inkludert reklame og kampanje og dokumentar. Du lærer å fortell historier gjennom film fra en 45 sekunders annonse til en kort film, selvlaget.

Du vil bruke internett kreativt til å produsere materiale og formidle ideer, samt lære de tradisjonelle ferdighetene til å styre, produsere, lyd, belysning, kamera, redigering og produksjonsstyring. Dette programmet, og den tiden du nedlegger,  vil gi deg muligheten til å bygge ditt eget nettverk av kreative kontakter før du går inn i bransjen.
Iløpet av studiet skal du også ut i praksis
i en kreativ organisasjon og få deres ideer fra denne bransjen.  Dette vil gi deg uvurderlig førstehånds erfaring og forståelse av ferdighetene du trenger i ditt valgte felt.

Du har også et valgfritt semester for utveksling til et av Regent`s  partnerinstitusjoner rundt om i verden,  blant annet den prestisjetunge Vancouver Film School og PACE University i New York.

Velg blant 3 ulike retninger.
Film & Screen (Filmproduction)
Film & Screen( Screenwriting & Producing)
Film & Screen( TV & Digital Mediaproduction)

Sammendrag
Varighet: 3 år
Oppstart: Janauar og September
Utdanningsinstitutt: Regent`s University London
Type utdanning: Bachelor in Film, Media & Performance ( HONS)
Skolepenger pr år : ca. 17.000 pund
Dekkes av Lånekassen

Søknads- og opptakskriterier
Sammen med utfylt søknad:
Vitnemål/event. karakterutskrift ( 1.2. og 3. klasse)
Engelsk test:
Hvis ikke IB/morsmål,  TOEFL(80)/IELTE( 6.0).
Alternativt kan du ta universitetets egen engelsktest PTE
Anbefalingsbrev:  Fra lærer Motivasjonsbrev: 300-500 ord. Vi sender deg en mal
Pass

Hvordan søke?

 Ta kontakt, så sender vi deg all nødvendig info: inger@studieriutlandet.org

Søknadsfrister
Fortløpende opptak, to ganger i året, for oppstart i januar og september.
Iløpet av 10 dager etter at din søknad er mottatt, vil du få svar om din søknad er godtatt eller ikkFor å sikre din plass/bli immatrikulert v/universitetet, må du  betale et reservasjonsbeløp, som er en del av det totale skolepengebeløet. Universitete har ikke en deadline for dette, men du vil ikke ha plass ved universitetet før denne er betalt.

Acting for Stage & Screen

Det er mer enn en stil når det gjelder “Skuespill”, og det finnes flere måter å lære om skuspillerkunsten på. Teater og forestilling har vært en del av kulturer over hele verden i årtusener, med store forskjeller i teori og praksis fra land til land. Hver skuespillertradisjon har sin egen styrke, og i dette programmet vil du oppleve trening i teknikker fra en rekke verdensteaterkulturer. Denne bachelorgraden ( HONS): Acting for scene og film feirer rikdom av teater og forestillinger fra Afrika, Asia-Stillehavet, Europa og Amerika. Programmet kombinerer en aktiv blanding av teori og praksis. Du lærer fra andre kulturer gjennom selve programmet og også i samarbeide med andre studenter. Hver student har  en betydelig rolle i et teaters tykke regissert av en profesjonell regissør og vist i vårt eget Marylebone Theatre. Du vil også ha ulike muligheter gjennom hele programmet for å samarbeide med studenter fra vårt Film & Screen-program. Dette vil hjelpe deg å lære hvordan du skal opptre foran kamera.
Du har mulighet for et semester utenlads, på et av våre mange partneruniversiteter worlwide.

Nøkkelfaktorer
Studier v/ ledende institusjoner rundt om i verden, blant annet den prestisjetunge Vancouver Film School og New School i New York.
I siste år en sceneproduksjon regissert av en profesjonell teaterdirektør.
London teater og scenekunst sentral i læreplanen
Muligheter for skuespill for film i samarbeide med Film & Screen studenter.
I siste år, fokus på etablering av kreative foretak.

 

Sammendrag
Varighet: 3 år
Oppstart: Janauar og September
Utdanningsinstitutt: Regent`s University London
Type utdanning: Bachelor for Acting  Stage & Screen ( HONS)
Skolepenger pr år : ca. 17.000 pund
Dekkes av Lånekassen

Søknads- og opptakskriterier
Sammen med utfylt søknad:
Vitnemål/event. karakterutskrift ( 1.2. og 3. klasse)
Engelsk test:
Hvis ikke IB/morsmål er engelsk :  TOEFL( 80)/IELTE( 6.0).
Alternativt kan du ta Universitetets egen engelsktest PTE
Anbefalingsbrev:  Fra lærer Motivasjonsbrev: 300-500 ord. Vi sender deg en mal
Pass
Porteføljekrav: Bachelor for Acting  Stage & Screen. Se detaljert info i Ikonboksen nedenfor.

Hvordan søke?

 Ta kontakt, så sender vi deg all nødvendig info: inger@studieriutlandet.org

Søknadsfrister
Fortløpende opptak, to ganger i året, for oppstart i januar og september.
Iløpet av 10 dager etter at din søknad er mottatt, vil du få svar om din søknad er godtatt eller ikke.
For å sikre din plass/bli immatrikulert v/universitetet, må du  betale et reservasjonsbeløp, som er en del av det totale skolepengebeløet. Universitete har ikke en deadline for dette, men du vil ikke ha plass ved universitetet før denne er betalt.

Portoføljekrav for Acting for Stage & Screen- Audition

I tillegg til å oppfylle de ovennevnte faglige kravene, må søkere til BA (Hons) Acting for Stage & Screen-grad  gjennomføre og bestå en Audition. Når du har sendt inn søknaden din og dokumentasjonen, og vi har vurdert din faglige kvalifikasjon, vil potensielle  kandidater bli kontaktet med en invitasjon til å delta på audisjon sammen med en detaljert audisjonspakke. Hver kandidat vil bli tildelt en tid for individuelle audisjon og intervju. Auditionspakken inneholder taler fra hvilke du kan velge og ytterligere retningslinjer for hvordan du forbereder auditionen din. Hvis du ikke har mulighet for  å komme til London, vil du bli bedt om å produsere og sende inn en DVD-portefølje i stedet for auditionen din.