fbpx
Søk
Close this search box.

European University Cyprus

I tillegg till 300 soldager i året har dette universitetet en Nobelsprisvinnere i sin lærerstab.
  EUC er rangert som QS Top Universities. QS Stars er en ranking blant de mest prestisje universiteter i Europa, USA og Canada.  EUC`s medisinske fakultet har en samarbeidsavtale med Harvard.

Medisin

Profesjonsstudium 6 år

100% Engelsk

Løpende opptak hele året

Oppstart september

Topp teknologi

tannlege

Profesjonsstudium 5 år

100% Engelsk

Løpende opptak fra januar 

Oppstart september

Topp teknologi og egen tannklinikk

Bachelor program- 4 år
science

Computer Engineering 

Computer Science

 

Microsoft Information Systems/Web Technologies

Bachelor program- 4år

Business

Business Economics
Business Studies( Asdministration)
Energy Resources Management ( Oil & Gas)
Marketing Communications and Social Media
Hotel Tourism & Event Management

Masterprogram

Business Administration (MBA)
Shipping and Maritim Administration

Cybersecurity
Computer Science
Digital Media

Telecommunications Engineering

European University Cyprus

Anerkjent og moderne universitet

EUC er anerkjent for sin utdanning av høy kvalitet og med moderne teknoilogi. 

 Universitetet tilbyr omfattende studier innen medisin og helsefag, og tiltrekker seg akademikere og studenter fra hele verden.

The School of Science er den største og mest varierte skolen på European University Cyprus, med over 1800 studenter, 16 bachelorstudier, 13 master og 5 doktorgrader.
Som medlem i QS 5 star innhar dette
fakultet  forskere i verdensklasse innen helse, liv og datavitenskap og teknologi. De har vunnet mange internasjonale priser.

Hvorfor studere på Kypros?

Republikken Kypros er den tredje største øya i Middelhavet og en svært populær destinasjon for turister. Kypros er også en stadig mer populær destinasjon for studenter, og kan i tillegg by på et dynamisk forretningssenter. 

Kypros har noe for enhver: garantert solskinn, krystallklar sjø, hvite sandstrender, hoteller og feriesteder i verdensklasse, robuste fjellstier, kulturelle byer og idylliske småsteder. Det har også en blomstrende servicebransje et helsevesen av høy kvalitet

 

Opptakskrav

Se opptakskrev til de spesifikke studienprogrammene nedenfor.

Opptak Tannlege og Medisin

Minimum 4.5 i karaktersnitt, sammen med biologi og ett av de 3 andre realfagene ( Kj/Fys/Mat).

Opptak Bachelor- og Masterprogram

The School of medicine

European University Cyprus er kjent for et dynamisk læringsmiljø som gir studentene mulighet til å utvikle alle de evnene og kunnskapene som er nødvendige for å kunne praktisere medisin. Som student vil du få innsyn i klinisk arbeid allerede første studieår – en praktisk tilnærming som vil følge alle de seks studieårene.

Utdanningsmodellen på medisinstudiet har som mål at kandidatene skal kunne arbeide hvor som helst innen EU og innen internasjonale helseorganisasjoner.  Studentene skal oppnå de mest effektive kliniske ferdighetene, et bredt kunnskapsgrunnlag, samt faglig etikk og kunnskap om menneskerettighetene innen medisin.

Tannlege (by The School of Medicine)

  • 5 års professjonsutdanning.
  • Du vil bli undervist i toppmoderne fasiliteter utstyrt med den nyeste teknologien som brukes i dental utdanning.
  • Undervisningen foregår på engelsk. Tannlegeutdanningen er sterkt vitenskapelig fundamentert med praktiske kliniske ferdigheter.
  • Du vil være forberedt på din fremtidige rolle innen helsetjenester; profesjonell med fokus på ferdigheter som evnen til å jobbe under press, evnen å jobbe i et lag med andre og evnen til å kommunisere med pasienter og kollegaer.
  • Mest av alt vil du utvikle dine kliniske ferdigheter og vitenskapelig kunnskap for å gjøre deg i stand til å utmerke deg i en tannkarriere​.

The School of Science

The School of Science tilbyr Internasjonale Bachelorgrader i:
Microsoft Information Systems & Web Technologie
Computer Engineering
Computer Sciemce

Klikk nedenfor for å se innhold i hvert enkelt progra.

The School of Business Administration ​

Universitetet  utdanner topp kvalifiserte studenter i moderne og anvendbare Bachelorprogrammer. Les mer om de enkelte Bacwelorprogrammene i pdf filene nedenfor.

Businesss Economics
Business Studies ( administration)
Business Studies Energy Resources Managemnet (Oil & Gas)
Marketing Communication & Social Media
Avaiation Managemnet
Hotel, Tourism & Event Management

Klikk nedenfor, og skroll deg helt nederst på den kommende side,

Masterprogram

Se de enkelte innhold i program i linkene nedenfor. Ta kontakt for søknasprosess og opptak.
Fortløpnede opptak hele året.

Cybersecurity

Information Systems

Computer Science

Business Administration (MBA)

Shipping and Maritim Administration

Telecommunication Engiineering

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Utdanningsstøtten /Basisstøtten
Kr 115.00 -årlig blir gitt som lån, hvorav 40% av støtten omgjøres til stipend forutsatt at alle eksamener er bestått. Beløpet betales ut 2 ganger i året.

Når du har avsluttet utdanningen i utlandet, må du selv sende inn kopi av vitnemål eller endelig eksamensutskrift, slik at Lånekassen kan gjøre om lån til stipend. Omgjøringen skjer når skatteetaten sender likningen din til oss ( Lånekassen) i november, året etter at du fikk støtte. Derfor må du vente en stund før du vet hvor mye som blir gjort om til stipend.

Skolepengestøtten

Lånekassen gir skolepengestøtte til hel eller delvis dekning av skolepenger utenfor Norden med inntil kr 131.386. I tillegg kan du få inntil kr 101 800 kr mer i lån for kostbare studier,  pr år.
På Bachelor nivå fordeles beløpet på 50% lån og 50% stipend inntil kr kr 67.181. Skolepenger utover dette blir gitt som lån.

På Masternivå, vil støtte til skolepenger inntil 67 191 kroner består av 70 prosent stipend (47 034 kroner) og 30 prosent lån (20 157 kroner). Beløp over 67 191 kroner blir bare gitt som lån. Stipendandelen av skolepengestøtten er altså maksimalt 47 034 kroner.

Du må dokumentere betalte skolepenger for siste skoleår, dersom du ikke tidligere har sendt inn C-skjema med disse opplysningene. Du bør helst gjøre det etter hvert studieår.

Du får også tilskudd til hjemreisepenger, se også linken til Lånekassen for utdanning i utlan

Alle studenter anbefales å melde seg inn i ANSA. De har blant annet en god forsikringsordning for utenlandsstudenter. Denne forsikringen er skreddersydd for studenter i utlandet og inkluderer for eksempel brann, vannskader, hjemreise v/ulykke og sykdom mm.  I tillegg må du ha Europeisk Helseforsikring. Det har du automatisk som norsk statsborger, men du må kontakte Helfo for å få Helfokortet. Dette gjelder i utlandet sammen med ID eller pass.

I Spania må̊ alle studenter registrere seg i «Register of forregner» og også̊ søke om og få et N.I.E nr. Dette er noe som gjøres etter at du har kommet ned, og skolen er behjelpelig med dette. Vi har også et kontaktkontor, Homologation student service / informadrid@hostudents.com, som kan bistå med alt mulig av praktiske ting i Spania, som finne leilighet, hjelpe deg med å opprette Spansk bankkonto, NIE nummer, godkjenne det norske vitnemålet for studie i Spanian mm. Ellers er også skolen behjelpelig med dette.

Vi formidler bomuligheter også. Ta kontakt for mer info.

 

   
   
   
   
   

Meny

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt.